the imaginarium of dr. parnassus

CG Sponsors




hazirah

Super Active Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
6,907
Reaction score
100
Points
73
smlm aku tergerak ati nak tgk cita ni psl nak tgk heath ledger (pelakon dark knight yg jd joker) tu blakon di samping plakon2 glemer johny depp, collin farrel n jude law pun ade...

jln cerita dia mmg memeningkan dan sgt konpius... very2 imaginary, n kalau org tanya aku cita die psl aku pun aku x reti nak explain..

apa2 pun lakonan heath ledger mmg mantapp wpun cuma separuh jalan sbb die meninggal ms tgh2 penggambaran filem ni... digantikan plak ngan johny depp wahahaha mmg bestt...


suggestion aku utk yg nakkan kelainan dari muvie2 yg anda pernah tgk sebelum nih, g la tgk citer nii.... mmg very lain xtau nak ckp lain mcm mn dh...

n lps tu kalau ade yg phm bleh ler tlg mai synopsiskan kt aku sket balik what the stori is all about hahahaha....


ni trailer dier...

http://www.youtube.com/watch?v=6jU3AimFaz0
 
Top
Log in Register