The Amazing Race Asia-3

CG Sponsors




tuahhanani

Fun Poster
Joined
Nov 18, 2008
Messages
110
Reaction score
0
Points
10
Ada sesiapa yang suka layan The Amazing Race Asia-3 (TARA 3)...
Malam ni episod akhir yang akan menentukan siapa juara TARA 3.
Chanel AXN (701) @ 2100hrs (0900).

3 yang ke final:
1- Ida Nerina & Tania (Malaysia)
2- Geoff & Tisha (Philippines)
3- Sam & Vince (Hong Kong)

Korang rasa team Malaysia kita si Ida & Tania tu boleh dapat kekalkan 1st place macam minggu lepas tak?

Sebab kadang2 saya tengok Ida & Tania tu tak konsisten. Adakala jugak macam tak serius je...

Apa komen kawan2 lain...???
 
Sponsored Post

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,165
Reaction score
811
Points
176
dah ada thread ni yang membincangkan TARA3 ni... tok pun minat jugak..

statistik
TARA 1 : Malaysia No 1-, Singapura No 2
TARA 2 : Singapura No 1, Malaysia No 2
TARA 3 : belum pasti.. susah nak ramal kot... semuanya hebat2 tapi tok predict Malaysia No.2

yang hairannya semua dari malaysia ke final adalah pompuan... go girlz go girlz.... :D
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
umah aku xde ASTRO ... mattop ari ni build g kedai tgk TARA 3 bley x?
 

tuahhanani

Fun Poster
Joined
Nov 18, 2008
Messages
110
Reaction score
0
Points
10
dah ada thread ni yang membincangkan TARA3 ni...

Ye Tok, baru je terperasan thread tu...
Nak kena pindah thread ke sana jugak ke huhuhu

Harap2 biarlah Malaysia menang. Girl power!!!
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,165
Reaction score
811
Points
176
Ye Tok, baru je terperasan thread tu...
Nak kena pindah thread ke sana jugak ke huhuhu

Harap2 biarlah Malaysia menang. Girl power!!!
tu kena tanya mode yang nak pindah ke tidak...
tapi harapan tok memangla malaysia menang.. so far peserta malaysia masuk final three pun dah kira baik.... tak memalukan negara kita... mereka ni bukan sahaja mengejau 100 gebu usd... tapi nama negara pun dia kena bawak sekali...
 

stevie-g

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
5,555
Reaction score
4
Points
65
biar admin merge kan je.....

aku mmg lyn TARA3.....tp dah 2 minggu missed....:(
mlm ni final dah ye...:eek:
 

stevie-g

Super Active Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
5,555
Reaction score
4
Points
65
tu kena tanya mode yang nak pindah ke tidak...
tapi harapan tok memangla malaysia menang.. so far peserta malaysia masuk final three pun dah kira baik.... tak memalukan negara kita... mereka ni bukan sahaja mengejau 100 gebu usd... tapi nama negara pun dia kena bawak sekali...
mesia mmg nasib baik sbb 2 kali pit stop no last x kena kick-out......
tau2 dah smpai final.....:)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register