• Forum searching, newly uploaded avatar and existing gif avatar currently not working properly. We are working on it.

TFS PRICE ACTION TRADING - Panduan Lengkap Trade Cara Pro Official Thread

Recommended Brokers


Jackhalid

Super Active Member
Platinum Member
Joined
May 24, 2008
Messages
6,300
Reaction score
918
Points
113
Location
Shah Alam, Setapak, Georgetown, Melaka dll
Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Saya Khalid Hamid @ MK (Mr Khalid), pengasas TFS PRICE ACTION TRADING (TFSPAT), sebuah panduan forex trading yang telah diperkenalkan sejak tahun 2011.

Sebelum ini namanya TEKNIK FOREX SEBENAR, tetapi sejak tahun lepas saya telah memperbaharui 80% daripada kandungan asalnya.

Download dulu ebook percuma 18 m/s >>> KLIK SINI (maaf tak muat nak attach terus dalam thread)

Dalam ebook tu ada penerangan salah satu teknik mudah profit dalam FX ni. Video pun ada juga di bawah ni, tapi elok baca lah ebook tu dulu ya. Baru lebih faham :D

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=L6aydWHOmd8&feature=youtu.be[/ame]

(jemput tonton juga video-video lain dalam channel percuma tersebut)

Kalau nak yang full version complete A-Z siap free t-shirt eksklusif dan sebagainya boleh KLIK SINI

TFSPAT adalah dalam bentuk buku setebal 236 muka surat DAN 25+ video tutorial pendek-pendek (dan LIVE TRADE before & after) untuk memantapkan pemahaman traders :)

Terima kasih atas sokongan anda. Ada sebarang pertanyaan boleh komen dalam thread ni. Ada kesempatan saya akan jawab & post analisis dalam ni. :)cgrock

KHALID HAMID @ MK

 
Last edited:
  • Like
Reactions: TT
Sponsored Post
Sponsored Post
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Gold Member
Joined
Jan 13, 2009
Messages
148,660
Reaction score
20,602
Points
0
Location
cybertorium, level 3
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=L6aydWHOmd8[/ame]
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
39,970
Reaction score
831
Points
113
mohon belajar cikgu....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register