To Sell {{Testimoni UpDated}} Rxlite - Mudah, Lazat & Berkesan (Evolusi Pelangsingan Terkini)

CG Sponsors




fiq87

Banned
Joined
Jun 30, 2008
Messages
1,749
Reaction score
1
Points
25
{{Testimoni UpDated}} Rxlite - Mudah, Lazat & Berkesan (Evolusi Pelangsingan Terkini)

Jom Order RxLite Hari Ini Jugak!!!




Testimoni RxLite UPDATED VIA SMS


Cik Diana, Skudai. 01266389xx:


"... Xtniat pn nak wat sale.ni pn sbb kwn nak beli tumpang nama akak je. Sbb dia tgk akak xmkn je.hehe..dh 10 ari minum, trn 5kg.. hehe...."


Puan Hanisah, Senawang. 01931996xx:

"...Slain utk cuba rxlite, bg masalah berat bdn tu.. Akk mmg sdang mncari2 pluang tmbah pndptn..tahulah keadaan ekonomi skrg kan.. Klau fiq dah ckp mcm tu.. akk lg rasa teruja nak mencuba ni..."


Cik Azizah, KL. 01964455xx:


"...bro, semalam jumaat genap 1minggu kan.. ari ni timbang dr 60kg dah 59kg.. Alhamdulillah.. B'hasil w'pun 1kg 1 minggu.. baki 6kg bro! Biar lambat janji turun..."


Puan Hanisah, Senawang. 01931996xx:


"... Wasalam.. Hye fiq.. Dah 10 hari ya? Kejap je kan.. tp dalam 6 hari ni lah akk mmg x makan langsing nasi.. Setakat ni ok.. X de rasa kebulur atau tringat kan nasi tu.. Bdan pun normal..xde rasa penat, bertenaga mcm biasa.. Akk rasa ok dan makin bersemangat ni..."


Cik Normaya Md Buang, Batu Pahat. 01371647xx:


"...Salam fiq.. Sori.. Lately ni bz ckit.. Ramai kate nampak perubahan, tp mya x timbang lg..So xtau turun bpe.. Esk mya balik kg, mya timbang k.. Cume masa yang 14hari mkn tu, tanpa diet lgsg, turun 3kg. Mggu ni mya puasa dgn rx lite..."


Puan Fairuz, Desa Jaya. 01270055xx:


"...Rasa sedap. Ok lah, belum rasa lapar sampai sekarang..."

Puan Eisya, KL. 01931523xx:

"...Fiq, brg dah sampai...comelnyee shaker. Hrp2 kali ni berjaya la diet kak sha ngan rxlite...penat dah diet, tp tu la kena diet untuk hubby tercinta.Hehehe..Tq..."


Azmunyza Ayob, KL. via FaceBook Msg:

"... Salam fik..akak dah try utk breakfast ari ni..Alhamdulillah rasa kenyang..n boleh bertahan hingga waktu lunch... Since semalam akak rasa akak boleh lupakan cafein...hehehe..dh tak ketagih macam dulu..."


Puan Eisya, KL. 01931523xx:

"...Salam fiq, 3 hari akak minum rxlite...turun 1 kilo...sukanya hati :)..."


Puan Eisya, KL. 01931523xx:


"...No problem. Kak sha x timbang lagi, tapi yg bestnye mmg tak la terasa tersangat lapar mcm dulu. Semalam ada kwn tegur, kak sha dah nampak susut sikit. Kak sha ambik 2 paket sarapan dan lunch, malam makan sup2 je..."


Kak Wan, Pasir Gudang. 01935240xx:


"...akak br minum semalam.. memang best giler. rasa cam coklat.badan ringan je..."

Zaiton Mustaffa, Batu Pahat. 01978424xx:

"...Saya akan cuba lg.. Lagipun rasanya sedap..."


Puan Azira, Pahang. 01995780xx:

"...Ok gak la baru turun dalam 4kg sebab tak ikut betul2..."


Cik Maslina Mat Said, Perak. via FaceBook Msg:

"...lebih sedap dari milo tau...tambah ais lagi sedappp..."


Qamarina, Kertih. 01294987xx:

"...Salam..Rxlite memg best..cm xcukup je minum satu pek..."


Mazlina Abd Razak, Senai. via FaceBook Msg:

"...Akak rasa badan dah ringan jew ni, tp x timbang lg. Tunggu abis minum rxlite nanti baru timbang.. Suprise Cikit..."


Maslina, Perak... 01352524xx:

"...Ok..mmg puas hati..1st time tgk penimbang berat tu turun..lagipun sedap sangat.. ni member jeles sbb boleh tahan tak makan nasi...nak turun lebih sikit..baru orang lain percaya.. da turun 4kg..."

Puan Kartini, Kota Bahru. 01453875xx:

"...Waalaikumsalam..Akak sihat Alhamdulillah.. So far akak memang berpuas hati ngan product tu. Akak dah hilang 6kg... Skrg akak stil carry on dengan rxlite tu..."


Puan Azimah, KL. 01961186xx:

"...Corylah fiq.. Akak just start mon @ 22hb jer.. Baru balik dari kursus.. Sebab tu tak contact fiq. Testimoni akak, sedap n rasa milo. 1st ambik mengantuk gler n letih.. Ari ke3 baru ok..."


Shyda, Kluang. via Celcom SMS:


"...Hmm, berbeza daripada produk yang syda penah amik bfore ni, yang paling bagus rxlite ni, kenyang lama, n tak cirit birit.. memang bagus giler la..."
RxLite boleh digunakan sebagai sebahagian daripada diet seimbang harian anda. Rx-Lite akan membantu menambah tenaga, mengurangkan rasa lapar, membakar lemak dan menambah protein dan kalsium dalam tubuh badan.

Di dalam Rx-Lite mengandungi Garcinia Cambogia, L-Carnitine, Fructose Oligisaccharides (Gula Kompleks), Serat DND dan Koko Semulajadi.

Garcinia Cambogia bertindak sebagai penghalang rasa lapar semula jadi serta L-Carnitine membantu menghilangkan lemak dengan meningkatkan kekuatan otot, tenaga dan kecekapan pembakaran lemak. Formula khas dalam Rx-lite iaitu DND Fiber pula membantu anda merasa kenyang selepas pengambilan RxLite.

Rx-Lite berkhasiat dalam:- :)cgrock

1. Membantu membakar lemak
2. Diperkaya dengan vitamin dan mineral
3. Rasa koko Rx-lite yang lazat
4. Rx Lite Mengandungi anti-oksida


Dengan Konsep:

:)cgrock MUDAH | LAZAT | BERKESAN :)cgrock





"MUDAH"
RxLite didatangkan dalam bentuk pek pracampuran dan boleh diminum begitu sahaja, atau dibancuh bersama susu, soya dan buah-buahan. Rxlite tidak perlu diambil bersama produk lain dan tiada pantang larang dalam cara penggunaannya.

"LAZAT"
RxLite tidak menggunakan perasa tiruan sebaliknya menjadikan KOKO asli sebagai asas produk. Di dalam pasaran, bancian menunjukkan RxLite dianggap lebih sedap berbanding produk-produk lain. 100% pengguna berpuas hati dengan kelazatan RxLite.

"BERKESAN"

Kami meramalkan pengguna biasa mampu hilang 3-8kg sebulan dengan penggunaan RxLite. Walau macam mana pun, pengguna kami yang benar-benar mengikuti terapi pelangsingan RxLite telah berjaya hilang melebihi 20kg dalam masa sebulan.


RxLite minuman fiber Pracampuran koko. Produk terbaru dari Worldwellness Network. Ianya dicipta untuk mereka yang mempunyai masalah berat badan. RxLite adalah revolusi pelangsingan badan, menyihatkan serta berAura. Mulakan hari anda dengan minuman gantian makanan RxLite.





Cara Penyediaan:

VIDEO CARA PENYEDIAAN RXLITE | RX-LITE

http://www.youtube.com/watch?v=dzvtF9oCnt0





:"> Promosi Istimewa::)cgrock

2 kotak RxLite (RM198/SM @ RM208/SS) + Keahlian (RM9.90) + Percuma Cawan Shaker + Pos (RM10/SM @ RM25/SS) + Web Promosi Group Percuma =

RM217.90 (Semenanjung)

RM242.90 (Sabah Dan Sarawak)




HUBUNGI FIQ KAT: 013-731 4527

Pek Percubaan:

10 sachet - RM47.00

Kos Penghantaran:-

Semenanjung - RM6.00
Poslaju - Sabah / Sarawak - RM8.00


PROMOSI:

1 Kotak RxLite (Ada 30 sachet)=

Semenanjung / Sabah / Sarawak : RM138

Pos Laju:

Semenanjung - RM8
Sabah & Sarawak - RM10


Hubungi: 013 - 7314527 (fiq)

Bayaran Boleh Dibuat pada Maybank:

101290103432 (Mohd Fekry Bin Haidzir)




Kemudian, Sila SMS kan butiran bayaran seperti nama, jumlah bayaran tarikh, masa,dan alamat penghantaran ...

013-7314527

Email : [email protected]



Atau nak daftar jadi ahli:

http://www.projekcopycat.com/info

Pada yang berminat, boleh hubungi:
013-7314527 (fiq)
 
Last edited:
Sponsored Post

fiq87

Banned
Joined
Jun 30, 2008
Messages
1,749
Reaction score
1
Points
25
Beberapa Testimoni....














Bagi yang berminat untuk buat tempahan, boleh sms/call saya:

0137314527 (mohd fekry)

p/s: Disebabkan saya jarang online, saya minta kepada yang berminat, terus roger nombor yang diberikan untuk maklumat lanjut..

Mereka yang di sekitar johor bahru, boleh roger2 utk jumpa anytime... Anda setkan masa...

 
Last edited:

fiq87

Banned
Joined
Jun 30, 2008
Messages
1,749
Reaction score
1
Points
25
join group facebook saya kat bawah tu...
 

fiq87

Banned
Joined
Jun 30, 2008
Messages
1,749
Reaction score
1
Points
25
Kecapi berat badan ideal anda hari ini dengan produk terbaru WorldWellness – RxLite
RxLite mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan.

Ingin kuruskan badan?

Memperkenalkan RxLite – Mudah, Lazat dan Berkesan
RxLite mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan. RxLite merupakan minuman pracampuran fiber koko yang membantu tubuh badan membakar lemak dan mengurangkan rasa lapar.

RxLite boleh diminum sahaja atau dicampur bersama susu, soya, dan buah-buahan. Rasanya yang enak dan kesan pembakaran lemaknya yang efektif membuatkan RxLite kini produk pelangsingan terhangat di pasaran. RxLite membantu anda mengurangkan lemak berlebihan dengan isi kandungan yang mampu membakar lemak.

Kurangkan 5 kg dan lebih dalam masa sebulan dengan mengikuti Terapi Pelangsingan RxLite yang terdapat dalam setiap pembelian Pakej RxLite.
Kecapi berat badan ideal anda hari ini dengan produk terbaru Pakej Copycat WorldWellness – RxLite!

Rasanya yang enak, cara penyediaannya mudah, dan kesan yang cukup efektif membuatkan RxLite produk pelangsingan terhangat dipasaran. RxLite unik kerana keenakan semulajadi daripada koko dan glucose oligosaccharides.

Dapatkan RxLite Hari ini
Tahukah anda bahawa 2/5 daripada masyarakat Malaysia dikategorikan sebagai gemuk atau obes? Adakah anda atau kenalan anda tergolong di dalam bilangan statistik ini?

Cara mudah untuk menilai berat anda :
Ketinggian anda dalam sentimeter – 100 = Bakinya merupakan berat badan yang ideal untuk anda.
Sebagai contoh, jika anda mempunyai ketinggian 170cm, ini bermakna berat badan ideal untuk anda adalah dalam lingkungan 70 kilogram (170cm-100=70kg).

*Berat badan ideal adalah antara 68kg-72kg (2kg)
Jika anda mendapati berat badan anda berlebihan, anda harus cuba menguruskan berat badan anda secepat mungkin tetapi dengan selamat. Masalah berat badan boleh membawa kepada komplikasi kesihatan seperti sakit jantung, strok, darat tinggi, kencing manis malah kanser.
 

fiq87

Banned
Joined
Jun 30, 2008
Messages
1,749
Reaction score
1
Points
25
bro saif_azlam, berminat ke nak cuba Rx-Lite?
 

fiq87

Banned
Joined
Jun 30, 2008
Messages
1,749
Reaction score
1
Points
25
TESTIMONI RX-LITE TERBARU!!


 

fiq87

Banned
Joined
Jun 30, 2008
Messages
1,749
Reaction score
1
Points
25
Pengedar di johor dicari...

Pengedar di johor dicari...


 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register