Testimoni Aku Yang Ringkas

CG Sponsors




MrMama

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,631
Reaction score
7
Points
25
aku pye testi yg ringkas..semalam member aku call ajak makan dia kata kat pandan..aku pun tanpa pikir panjang follow je la..rupanye dia bwk aku makan free kat Island Red Cafe (IRC) nih la..aku pun heran gak la mula2 coz dia nak belanja mkn 10 org kat kopitiam mcm byk sgt duit mamat nih..rupanye upline dia payung..dah mkn upline dia bagi tazkirah sket la pasal IRC nih..yg bestnye kitorg 10 org yg dh mkn nih joint jadi ahli under mamat nih..dh dapat 5 pairing buta2..inilah namanye biz ajak kawan makan pun dapat duit..aku bayar RM330.00..RM30 utk membership RM300 credit utk mkn..aku plan nak selebret birthday anak aku kat situ guna credit/point yg RM300 tuh so conclusion dia xrugi pun joint benda alah nih coz RM300 tuh xhilang kemana utk kita mkn jgk
 
Last edited:
Sponsored Post

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
aku tertanya2 gak bisnes nih...

kat mana tuh tmpat dia??
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
bisnes mlm gaya baru.. biasa jual benda tak nampak, yang ni jual benda kenyangkan perut (makan la)...

kalau tuan tanah boleh terangkan lagi best gak ni...
 

MrMama

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,631
Reaction score
7
Points
25
sebenarnye aku saje je tggu sesi FAQ nih
 

MrMama

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,631
Reaction score
7
Points
25
geng2 aku semalam belasah makan chic chop la beef steak la ice blended la aku plk dah kenyang ptg tuh dh mkn lepas pg titiwangsa mkn nasi goreng je la nyesal plk:D:p mentang2 la free
 

MrMama

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,631
Reaction score
7
Points
25
bisnes mlm gaya baru.. biasa jual benda tak nampak, yang ni jual benda kenyangkan perut (makan la)...

kalau tuan tanah boleh terangkan lagi best gak ni...
tul tuh kalau biz MLM lain kita joint then pay certain amount kita akan dapat product yg nih pun lebih kurang jela tapi yg ni dapat makan...xkira apapun MLM yg kita joint as long marketing plan cantik & duit yg kita invest berbaloi dgn apa yg kita dapat

Membership IRC nih RM330.00

1.RM30.00 (membership)
2.RM300.00 (credit/point) utk kita makan kat situ bwk la family mcm aku buat:D:D

introducer pye overriding RM 90.00/pair + RM15.00 (if kita introduced direct)

p/s:ni aku cerita plan yg paling sempoi kalau nak more info jom makan-makan:D:D:)paid
 
Last edited:

khairilhusni

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
kalau mana2 yg dok area penang, leh sms aku. 01253764667.

aku belanja minum je mampu.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register