TESCO Kajang

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Credits
0
Pagi tadi aku gi TESCO Kajang bepi barang sikit untuk persediaan Hari jadi anak aku Mohd Anaqhy Putera esok yang ke 3.

Dah lepas bayar macam biasa ler bini aku akn check semula list.

Adasat kesilapan....mango just harga kat display lain harga masa bayar lain...beza 80 sen...

So kalau rajin lepas bayar semak semula ler nanti jadi kes ABIL MURAH BAYAR MAHAL lak...

Satu lagi walaupun kerajaan dok war-warkan harga kat pasaraya besar murah kena gak pandai pilih sebab aku tengok susu Dutchlady Honey 345 years tu kat TESCO RM25.90 sedangkan kat VBINTANG baru RM23.90
 
Sponsored Post

rockstar

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2007
Messages
4,814
Reaction score
33
Points
30
Credits
0
btol bro...kat giant ke tesco ker...sume samer....kene check price...klau x same selambe jerk tolak...depa nih bnyk trick....den terkene beli beg jln...miahahahaha...terus cancel beli....~X(~X(~X(
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Credits
0
Tak perasan pulak... main ambik jer...
bawa kat counter...
swipe card... sign... belah....
 

ahib0205

Legendary Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
19,329
Reaction score
738
Points
166
Credits
0
Pagi tadi aku gi TESCO Kajang bepi barang sikit untuk persediaan Hari jadi anak aku Mohd Anaqhy Putera esok yang ke 3.

Dah lepas bayar macam biasa ler bini aku akn check semula list.

Adasat kesilapan....mango just harga kat display lain harga masa bayar lain...beza 80 sen...

So kalau rajin lepas bayar semak semula ler nanti jadi kes ABIL MURAH BAYAR MAHAL lak...

Satu lagi walaupun kerajaan dok war-warkan harga kat pasaraya besar murah kena gak pandai pilih sebab aku tengok susu Dutchlady Honey 345 years tu kat TESCO RM25.90 sedangkan kat VBINTANG baru RM23.90
thanks ingatkan :) tapi jarang-jarang lah nak check. huhuhu
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,686
Reaction score
359
Points
131
Credits
0
semua hypermarket yg guna scanner kena double check harga :mad::mad::mad:
 

metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
Credits
0
ya betul aku pun penah kene aku check balik... time da klua2 ni mmg budjet taula bape jumlah nye bile da bayar tu aku check balik resit .. telebih.. kat tag lagi kat resit lain.. mau nye RM1.20 lebih tuhh.. aku sound panggil supervisor. heheh dpt gak kat econsave dekat umah kak insyi hahahah
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
Credits
0
susu murah kat econsave eboss.....aku selalu soping susu anak kat eonsave jer...

tp kalau nak selesa mmg suka gi tesco kajang gak.....value for money kat econsave...nak selesa, tesco kajang....nak perabih duit...kat jusco...:)) :))
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
Credits
0
erk...yg aku plak....

penah gi beli barang kat econsave..nak masak utk tetamu yg nak dtg umah...masa ada 2 jam jer...nak beli barang lagi...nak balik masak lagi....punya kelam kabut...aku dah bayar dah 2 peket ayam...satu pek bhgn dada, satu pek bhgn kepak...

bila smpi umah....cari2...bhgn dada nyer pek takde.....:((

aku gi balik cek dlm troli tempat aku park keta...takde jugak...:((

nak masuk econsave balik...dah x cukup masa......last sekali, aku gi beli kat kedai runcit jer....ayam organik....

aku rasa cashier tu tak bg plastik yg ada ayam tu kat aku....aku plak soping sorg2...kalut...takdan nak cek....

burn RM11......huhuhuuh
 

metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
Credits
0
susu murah kat econsave eboss.....aku selalu soping susu anak kat eonsave jer...

tp kalau nak selesa mmg suka gi tesco kajang gak.....value for money kat econsave...nak selesa, tesco kajang....nak perabih duit...kat jusco...:)) :))
iye la tu kak mentang2 umah dekat2 jusco econsave :)):)):)) karang ade yang hari2 duk mengadap econsave :)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register