Tesco Ampang Alert

CG Sponsors




rimau

Fun Poster
Joined
Nov 28, 2006
Messages
642
Reaction score
14
Points
15
Salam...


Baru baru ni kawan sy punya kete kena pecah..laptop ilang. Tanya guard ..selalu ker kes pecah nii..guard kata ada la sebulan sekali. masa wat report polis...diorang kata mlm ni jerr dah 3 kete kena pecah...wat the hell punya guard ...nak cover line la tuhh:mad:

pak polisi kasi tau berhati hati kat sana...security kat sana very low...sy ingat ada komplot la kat sana punya security...~X(
 
Sponsored Post

five_soul

Active+ Member
Platinum Member
Joined
May 9, 2008
Messages
2,595
Reaction score
15
Points
25
Tesco Ampang tu dekat sgt dgn tempat panas beb. Indon2 pun ramai duk situ. Tak termasuk lagi gengster2 melayu lagi. Gengster2 cina pun dekat. Kira senang cite Tesco tu kat tgh2 kawasan yg anda perlu berhati2. Takyah la shopping Tesco lagi..lagipun yahudi punya hypermarket.
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
laaaa..., yg pi tinggal lappy kat kete sapa suh, pihak pasaraya selalu ingatkan jgn tinggal barang berharga dalam kete. semua atas tanggungjawab sendiri. nak marah sapa? marah diri sendiri le
 

Kurma

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
4,219
Reaction score
95
Points
30
Jgn simpan laptop dlm keta....perlu bawa sekali even masuk dlm tesco...walaupun org cakap kau tur mat Programmer atau mat marketing...janji brg berharga tu ada disamping kita....
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
Tesco Shah Alam pn sama...byk kes ilang kereta...bkn ilang barang dah..ilang kereta.
 

tirani

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
2,639
Reaction score
3
Points
25
dah tau ada laptop yg pi tinggai buat pa..saja cari pasai la toi..buat report pun mcm la boleh dpt blk laptop tu..
 

rissa

Super Active Member
Joined
May 5, 2007
Messages
7,123
Reaction score
54
Points
75
yep sokong, nnt riss snap pic signage tu if tersinggah memana hypermarket... :D:D

p.s sorry for ur loss ya :(
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
camni...ko suruh kawan ko tu wat report kat tesco jer...

kat laman web dia pn ada...

tujukan kat tesco ampang...

nanti tesco akan wat tindakan..


(dulu aku HR kat Tesco)
 

rimau

Fun Poster
Joined
Nov 28, 2006
Messages
642
Reaction score
14
Points
15
laaaa..., yg pi tinggal lappy kat kete sapa suh, pihak pasaraya selalu ingatkan jgn tinggal barang berharga dalam kete. semua atas tanggungjawab sendiri. nak marah sapa? marah diri sendiri le

terlupa beb..normallly mmg angkutt.:(
 
Sponsored Post
Top
Log in Register