BTC USD 61,072.2 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Terpercik Santan Pun Pedih Mata? Babak Tak Logik Drama Dikritik

hiduprakyat

Super Active Member
Joined
Dec 6, 2010
Messages
5,740
Reaction score
425
Points
91
Drama Kekasih Hati Mr Bodyguard dah ditayangkan kembali selepas shooting tergendala sebelum ini

Gandingan Sharifah Rose dan redza Rosli nampaknya membuatkan penonton tersenyum.

Bagaimanapun ada pula babak yang didakwa tak masuk akal.
153703wrol4v9qhvlhiilo.jpg

Namun dengan tak sengaja matanya terpercik santan

Hadif datang sebagai hero dan cuba menyelamatkannya
Ramai pelik bagaimana percikan santan boleh menyebabkan mata pedih

Ada jug penonton yang tak puas hati dan mempersoalkan kenapa tak terus cucui mata di sinki yang berdekatan
153854mdd7jtdcdsjsc0ja.png

Nama pun drama kan? Korang layan jelah. Tak gitu?-Cari
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Top Poster #4
Joined
Jan 13, 2009
Messages
159,858
Reaction score
21,826
Points
1,671
Masak je pun kenapa nak mekap2 camtu
 

findemas

Active+ Member
Paid Membership
Joined
Sep 10, 2007
Messages
3,838
Reaction score
274
Points
41
Aku TV pun dah 10 tahun tak tengok. Astro dah 10 tahun potong.
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
7,587
Reaction score
970
Points
121
Aku TV pun dah 10 tahun tak tengok. Astro dah 10 tahun potong.

Tgk TV ok takde hal, tgk sukan, berita, dokumentari, pilem hollywood. cuma ****** mana la masih layan drama melayu ni hahaha.

Kecuali kalau mamat khalid buat drama, baru aku layan la kot. Kompom drama lawak.
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
23,285
Reaction score
3,531
Points
201
sejak potong astro...tv kat rumah aku jarang sgt buka....nak layan drama tv3 ni memang tak lah...lagi lah kalau terbitan sheila rusly...sumpah aku tak tgk..
 

azham

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2012
Messages
7,006
Reaction score
1,901
Points
156
sejak potong astro...tv kat rumah aku jarang sgt buka....nak layan drama tv3 ni memang tak lah...lagi lah kalau terbitan sheila rusly...sumpah aku tak tgk..
FD4B08CD-9383-4FCB-A5BA-7CE9EE51F6AD.jpeg
Pernah jumpa coach bowling style macam ni? Hahahaha
 

akecema

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,567
Reaction score
2,916
Points
206
Drama melayu ni 'takut nak stunt'
tu pakai santan, kalau pakai cili betul, nnt betul2 pedih
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register