BTC USD 48,058.5 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ternak ikan keli dalam kanvas

hamtaro77

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
2,266
Reaction score
25
Points
35
SALAM.........:D:D
kami ada menyediakan kelengkapan kanvas dan anak ikan untuk projek ternakan dalam kanvas...
kepada yang berminat untuk untuk mendapatkan kelengkapan untuk projek tersebut boleh menghubungi saya..

ni adalah contoh2 gambar kolam kanvas (12 x 6 x 3)(RM450 + rm300 frame besi):D

IMG0125A.jpg
[/IMG]

IMG0122A-1.jpg
[/IMG]

IMG0124A.jpg
[/IMG]

BENIH KELI UNTUK DIJUAL

1.5 inchi=rm0.033/ekor(min 30k-49k)
atas 50k-rm0.03/ekor

2 inchi=rm0.06/ekor(min 20-29k)

atas 30k=rm0.05/ekor

TALAPIA MERAH

2INCHI=7SEN/EKOR

TIDAK TERMASUK HARGA PENGHANTARAN

PEACE.......HEHEHEHE



IMG0138A.jpg
[/IMG]

KEPADA YANG BERMINAT BOLEH MENGHUBUNGI SAYA 017-5497273 :)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

hamtaro77

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
2,266
Reaction score
25
Points
35
JIKA BERMINAT JANGAN SEGAN MENGHUBUNGI TEMAN EK.....NAK OUT dulu
nak g men bola....salam:D:D:)cgrock
 

hamtaro77

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
2,266
Reaction score
25
Points
35
B.U.M.P FOR TODAY:)

KOLAM KANVAS (12 x 6 x 3)=rm500
BENIH ANAK IKAN=RM0.06/EKOR

JIKA ANDA MEMBELI SECARA BANYAK,,HARGA BOLEH DIRUNDINGKAN LAGI,,SELAIN ITU
ANDA JUGA BOLEH MENEMPAH SIZE KOLAM KANVAS MENGIKUT SIZE YANG ANDA KEHENDAKI..:)cgrock:)cgrock:)paid
 

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,167
Reaction score
98
Points
80
..ada market ke ikan keli ni..

..2 yg paling penting tuh...
 

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
kat mana lokasi ni?
tye je..
hehheeh...
hurm... ada kolam lama kat rumah..
tapi, ada rekahan. so, air akan kuar..
xtaula mana lagi ok..
pakai kanvas atau repair kolam lama tu...:-?
 

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
lokasi perak ek?
cakap "teman" ni org perak ni...
:D
 

hamtaro77

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
2,266
Reaction score
25
Points
35
Pasal market tu mg da...pasaran sekarang rm3.00/kilo...
 

hamtaro77

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
2,266
Reaction score
25
Points
35
kat mana lokasi ni?
tye je..
hehheeh...
hurm... ada kolam lama kat rumah..
tapi, ada rekahan. so, air akan kuar..
xtaula mana lagi ok..
pakai kanvas atau repair kolam lama tu...:-?

he2...lau macam tu order baru la dengan saya....lau yang lame tu nanti bis mati anak ikan cz air kuar...he2..
aha,,,teman orang perak...teluk intan
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register