BTC USD 39,740.6 Gold USD 1,814.83
Time now: Jun 1, 12:00 AM

TERMURAH‼️ Insurans Body Kenderaan Serendah RM53.64

mije77

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2007
Messages
471
Reaction score
2
Points
15
15027740_1007796835990839_309079941490046469_n.jpg


15032212_1007821772655012_280029544868991486_n.jpg


15134746_1007821559321700_7115905049605460229_n.jpg


Salam warga CG sekalian…:)cgrock

Kami menawarkan perkhidmatan baharui insurans kenderaan dan roadtax secara online.
Pembaharuan insurans kenderaan lama dan kenderaan masih dalam finance bank juga disediakan.


Kami ejen sah syarikat insurance:
KURNIA INSURANS / AMGENERAL
ETIQA TAKAFUL
TAKAFUL MALAYSIA
TAKAFUL IKHLAS
BERJAYA SOMPO
RHB INSURANS






Cara Mudah dan senang:

1) Maklumat yang diperlukan untuk quotation.
Model:
cc:
Tahun :
NCD/NCB :


#boleh cek NCD kat sini https://ncd.ism.net.my/publicncdenq/index.htm

NCD kereta *tahun pertama:0% tahun kedua: 25% tahun ketiga:30% tahun keempat: 38.33% tahun kelima: 45% seterusnya: 55%
NCD Motosikal: *tahun pertama:0% tahun kedua: 15% tahun ketiga:20% tahun seterusnya: 25%

2) Sekiranya anda bersetuju berurusan dgn kami, no. akaun(Maybank) akan di hantar berserta maklumat kenderaan yg diperlukan.



3) Proses insurans kenderaan anda memakan masa 10-30minit. Kami akan maklumkan apabila insurans kenderaan anda approve. Seterusnya,cukai jalan boleh diperbaharui di [email protected] pos. Covernote akan dipos ke alamat anda secepat mungkin.


Untuk maklumat lebih lanjut;
Call/sms :019 9262999 –milzan-



Cawangan kami
Kuala Besut. 09 6918 788
Dpn JPJ Besut 09 6957 877
Pasir Puteh 09 7866 777
Tok Bali. 011 1376 4777

https://www.facebook.com/smsmega77/
 
Last edited:
Sponsored Post

mije77

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2007
Messages
471
Reaction score
2
Points
15
Call/sms/pm milzan 0199262999


Thread di Kelab Kereta Lama


bump utk tt..br setel berurusan dgn tt..saya yg kt sandakan ni pn gunakan khidmat tt..terbaik..kul 12 bank in,bg detail,kul 1 lbih dh bleh renew roadtax..lalala..anyway br taw yg nk renew roadtax,xyah bwk covernote..hehe..recommended agent-fairiz-..

Alhamdulillah ... kredit utk bro mije77, roadtax & Insuran aku dah idop dgn murahnyaaaa hehehe ... saya suka saya sukaaa !!!

Selamat tinggal tokio merin yg cekik darah :))

:)cgrock thread RoadTax
 
Last edited:

Duffayoi14

Legendary Member
Joined
Jul 9, 2010
Messages
10,449
Reaction score
138
Points
123
bro..third party utk keta bleh lg ke?? aku dngr jpj dh xbagi 3rd party insuran...ko biar btol..tanya je
 

mije77

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2007
Messages
471
Reaction score
2
Points
15
bro..third party utk keta bleh lg ke?? aku dngr jpj dh xbagi 3rd party insuran...ko biar btol..tanya je

bleh lg bro, berjaya sompo still amek lg thirdparty
bleh je nk renew roadtax kat jpj.
 

mije77

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2007
Messages
471
Reaction score
2
Points
15
BUMP....
mana2 kete lama/motor yg nk renew insuran third party bleh call/sms no aku.. 0199262999
 
Last edited:

2njang

Active+ Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
3,310
Reaction score
7
Points
30
Salam boss...kete aku arini rodtax mati..blm renew lg..cz nk cari islamic insurans nyer...mana yg ok???blh suggest x??only islamic insurans k..
kancil (kcd2105) under name ZOLKEFLI BAHADOR
kete abg aku, dia da xpakai so aku rembat la...
 

mije77

Fun Poster
Joined
Nov 20, 2007
Messages
471
Reaction score
2
Points
15
Salam boss...kete aku arini rodtax mati..blm renew lg..cz nk cari islamic insurans nyer...mana yg ok???blh suggest x??only islamic insurans k..
kancil (kcd2105) under name ZOLKEFLI BAHADOR
kete abg aku, dia da xpakai so aku rembat la...

wasalam boss... boleh bg detail, cc kete? tahun kete dan ncd kete? yg islamic punyer aku bleh ejas.. Takaful Malaysia.
esk bos kne jaga2 la..roadtax dah mati tu..hehe:D
klu bos bg maklumat mlm nie, insyaallah seblom pukul 10 dah bleh renew roadtax kat jpj or pos ofice..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register