Terminate Unifi - Korang pernah?

CG Sponsors




syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,533
Reaction score
2,138
Points
151
aku sebenarnya nk terminate sbb nk tukar maxis fibre...

tapi kontrak tak habis lagi....huhu...dia cakap kene denda rm500 kalau tak silap...rm500 atau rm300 ...lupa yg mana..

so, terpaksa la aku tunggu sikit lg... :D

...
...

tapi kalau tak silap,sebelum aku pakai unifi, aku pernah pakai maxis fibre....waktu tu contract tak habis lagi,,,,tapi aku nk pindah rumah...dan kawasan rumah baru tu takda FIBRE, so, aku dibenarkan TERMINATE maxis tu tanpa kena DENDA....
 
Sponsored Post

unnamed

Fun Poster
Joined
Feb 14, 2008
Messages
264
Reaction score
0
Points
10
kes aku diterminate oleh TM.

dah call TM berkali2 unifi aku problem. hari technician datang, ok pulak.

bila technician balik, problem balik. line slow dan kadang-kadang disconnected.
rugi ambil pakej tv masa tu.

last-last internet tak boleh pakai langsung mulai ogos 2017. call technician pun tak datang-datang.

ogos 2017 - jan 2018 aku tak nak bayar bil untuk perkhidmatan yang aku tak pakai. maka pemungut hutang call bertalu-talu.

feb 2018 TM terminatekan unifi aku. aku return semua modem stb. dapat diskaun 500.
 

ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
6,998
Reaction score
229
Points
73
sama je bos baik amik unifi terus sbb maxis pun guna infra tm jgk pape masalah melalui tm jgk..pakej pun skang harga sama je ngan maxis..teruskan aje x yah terminate tm
 

miyun12

Fun Poster
Joined
May 21, 2008
Messages
285
Reaction score
26
Points
30
Utk pakej unifi baru kalau nak terminate kena bayar baki bulan yg masih ada dalam kontrak. bukan penalti 500 lagi dah
 

ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
6,998
Reaction score
229
Points
73
Utk pakej unifi baru kalau nak terminate kena bayar baki bulan yg masih ada dalam kontrak. bukan penalti 500 lagi dah
betul ke ni bos? kalo ada setahun lg kontrak jenuh nak byr :ROFLMAO:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register