[TERKINI] Rahsia Memperolehi RM20K Sebulan Dengan Pakej Kejayaan Bersama HPA

CG Sponsors
ahmades

Fun Poster
Joined
Dec 23, 2009
Messages
496
Reaction score
38
Points
20

Dengan Lafaz Bismillahir-Rahmanir-Rahim, Saya umumkan kepada saudara dan saudari sekalian ketibaan julung-julung kali program motivasi kendiri terulung dan pertama dalam HPA :


PAKEJ KEJAYAAN BERSAMA HPA


PAKEJ yang mengandungi :

 1. e-Book RESEPI KEJAYAAN BERSAMA HPA
 2. Manual Pemasaran
 3. Ceraian e-Book Resepi Kejayaan Bersama HPA Bab 1 : Pengenalan

Akan membantu anda untuk merealisasikan impian anda untuk berjaya didalam HPA. Dapatkan pakej ini secara :


PERCUMA!!!


Kepada mereka yang ingin menyertai HPA, tawaran hanya dibuka untuk :


40 ORANG PERTAMA


Sahaja, rebut peluang ini dengan SEGERA kerana tawaran yang sama juga telah dibuka di laman web wangcyber.com. Siapa cepat, dia dapat.


Pakej yang dirangka khusus untuk mereka yang baru mengenali MLM dan ingin melibatkan diri dengan MLMS-HPA. Direka-bentuk dan diolah oleh saya sendiri berdasarkan pengalaman dan susah-payah jatuh-bangun, maka saya memberikan pula rahsia ini kepada anda.


Berapakah harga yang patut saya letak untuk pakej ini? Adakah RM200? Atau RM400? TIDAK!! Ianya PERCUMA untuk ANDA! Yaa! PERCUMA!! Perlukah diulang dua kali?


ANDA Memang memerlukan pakej ini, kerana ini adalah program motivasi kendiri yang PERTAMA KALINYA ada didalam HPA yang diolah secara pakej e-Book. Saya, mengambil inisiatif ini untuk membantu mereka yang menanam hasrat untuk berjaya, BOLEH BERJAYA didalam HPA!


Patutkah anda lepaskan peluang keemasan ini? JANGAN LEPASKAN! Ianya terhad kepada 40 Orang sahaja. Jadilah 40 orang yang bakal berjaya didalam HPA dengan merebut buku ini SEGERA!


Bagaimana untuk mendapatkannya? Mudah sahaja, pertama sekali ini adalah syarat utama :

 1. Anda adalah mereka yang ingin menyertai HPA, mana-mana ahli yang sudah menyertai HPA tidak layak untuk mendapatkan pakej ini.


Dan, sekiranya anda lulus syarat pertama maka anda bolehlah melakukan perkara berikut :

 1. Emel Saya di alamat duit.kut(at)gmail.com, gantikan [(at)] dengan simbol [@].
 2. Saya akan membalas emel anda, memberikan arahan seterusnya untuk anda menjadi ahli HPA


Untuk menjadi Ahli HPA, anda hanya memerlukan RM30.00 sahaja. YAAA! RM30.00 dan anda akan dapat Pakej Kejayaan Bersama HPA yang tidak ternilai harga. Kenapa tidak ternilai? Kerana ianya program motivasi kendiri yang membolehkan anda berjaya didalam HPA dan meraih pendapat lumayan didalam HPA.


Inilah masanya, usah buang masa dengan dengan perkara-perkara yang belum tentu berjaya. Pakej ini sudah tentunya akan membantu anda untuk berjaya didalam HPA.


BERTINDAKLAH SEKARANG! JANGAN BERTANGGUH! MASA UNTUK BERJAYA SUDAH SAMPAI!


Download Preview Dari PAKEJ KEJAYAAN BERSAMA HPA dengan mengklik link dibawah ini :

LINK 1
LINK 2
 
Sponsored Post

ahmades

Fun Poster
Joined
Dec 23, 2009
Messages
496
Reaction score
38
Points
20
Peluang Masih Ada

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera,


Sebagai penyuntik semangat kepada mereka yang fobia dan takut kepada MLM, saya Ahmades mengumumkan kepada anda semua bakal ahli HPA yang saya akan mengadakan :


PROGRAM MENUJU KEJAYAAN SECARA ONLINE


Kepada sesiapa yang memiliki Pakej Kejayaan Bersama HPA secara PERCUMA! Yaa, saya sendiri akan melaksanakan coaching programme untuk memastikan anda sentiasa berada on-track dengan MLM-Syariah HPA dan untuk berjaya didalam HPA.


Program PERCUMA ini khusus kepada anda dengan menggunakan ebook RESEPI KEJAYAAN BERSAMA HPA yang terkandung didalam Pakej ini sebagai modul utama, disamping membantu anda :


 1. Memahami bagaimana untuk menggunakan PAKEJ ini untuk mecari ahli baru HPA
 2. Bagaimana untuk menyusun strategi penting didalam MLM-Syariah HPA
 3. Mambantu anda mempercepatkan sela-masa kejayaan anda (Dengan kaedah biasa, anda mungkin mengambil masa bertahun-tahun untuk berjaya didalam HPA, tetapi dengan kaedah PAKEJ KEJAYAAN BERSAMA HPA anda HANYA MENGAMBIL MASA SELAMA TIGA BULAN SAHAJA UNTUK BERJAYA!)


Kenapa harus anda buka thread ini dan memerhatikan sahaja? Kenapa harus melepaskan PELUANG yang SEMESTINYA MEMBAWAKAN KEJAYAAN KEPADA ANDA? KENAPA??


Saya hasilkan PAKEJ ini khas untuk mereka yang :


 1. Tidak pandai berkata-kata (Yaa, anda tidak perlu berkata-kata, biarkan PAKEJ ini berkata-kata bagi pihak anda)
 2. Tidak pandai dan berani untuk melalui proses pemasaran yang sukar dan payah (Yaa, biarkan PAKEJ ini membantu anda didalam semua jenis pemasaran yang SUSAH dan PAYAH)
 3. Tidak pandai dan perlu bersusah-susah menjual barangan (Yaa, dengan program lengkap PAKEJ ini, anda tidak perlu nak bersusah-susah menjual barangan HPA, cukup sekadar pakai sendiri dan memperolehi BONUS BESAR)
 4. Tidak pandai dalam mencari dan menceritakan prospek HPA (Yaa, PAKEJ ini, diulangi PAKEJ INI AKAN MENCERITAKAN SEMUA PROSPEK HPA KEPADA BAKAL AHLI ANDA)


Jangan lepaskan PELUANG KEEMASAN INI!!! Jadilah diantara 40 ORANG yang TERAWAL memiliki PAKEJ TERHEBAT INI dengan menyertai HPA. Hubungi saya segera di duit.kut(at)gmail.com (gantikan [(at)] dengan simbol [@]) untuk proses pendaftaran.


Jangan Berlengah dan Menunggu, kalau tawaran 40 ORANG TERAWAL SUDAH TAMAT, anda mungkin perlu mencari dan menghubungi 40 ORANG BERKENAAN untuk mendapatkan PAKEJ TERHEBAT INI.


P/S:
Jangan terlewat, buangkan sifat malas anda. Tidak ada cara untuk berjaya dengan cara yang cepat. TETAPI masih ada cara untuk anda dan mudah untuk dipraktikkan. REBUT SEKARANG PELUANG INI.


P/SS:
Program Menuju Kejayaan Secara Online adalah program saya untuk 40 orang yang terawal sahaja. TETAPI IANYA AKAN DITERUSKAN oleh mereka yakni 40 Orang yang terawal kepada downline mereka pula. Anda boleh memilih samada untuk bersama saya, atau bersama mereka, atau tidak mahu berjaya langsung. ANDA YANG PILIH.
 

ahmades

Fun Poster
Joined
Dec 23, 2009
Messages
496
Reaction score
38
Points
20
Soalan #1
Saya adalah ahli HPA, adakah saya boleh mendapatkan pakej ini?

Jawapan #1

Saya memohon maaf, Pakej ini adalah untuk mereka yang ingin menyertai HPA sahaja, dalam erti kata lain mereka yang ingin mendaftar untuk menyertai HPA. Maka Pakej ini adalah untuk mereka.

Pakej ini bersifat self-motivation dan self-marketing, yang akan membantu ahli yang baru menyertai HPA memahami dan melaksanakan marketing HPA dengan mudah dan lancar. Ini akan membantu kejayaan mereka didalam HPA didalam masa yang singkat.


Soalan #2
Saya tidak mahu menyertai HPA, bolehkah saya mendapatkan pakej ini?

Jawapan #2
Saya memohon maaf kerana tidak dapat menunaikan hajat anda. Seperti yang saya ulangi, saya hanya ingin membantu mereka yang ingin menyertai HPA dan ingin berjaya didalam HPA tanpa perlu melalui proses marketing dan profiling yang sukar dan payah.

Satu lagi, saya tidak tergamak melihat mereka terutamanya bakal ahli HPA yang kekurangan wang "dipaksa" masuk ke program Perkongsian Bijak Cemerlang kelolaan HPA dengan bayaran sebanyak RM150.00. Sebab itulah saya menghasilkan Pakej ini, kerana mahukan mereka hanya menyertai Program tersebut selepas mereka sudah berjaya bukannya masih terkapai-kapai mencari arah tuju.


Soalan #3
Adakah tawaran ini dibuka ditempat lain juga? Bagaimana syaratnya?

Jawapan #3
Ya, tawaran yang sama juga dibuka ditempat yang lain, yakni di laman web wangcyber.com. Syarat juga sama, masih 40 orang terawal tidak kira dari mana ahli tersebut datang samada dari komuniti WangCyber atau komuniti Carigold.

Sebagai contoh, sekiranya ahli Wang Cyber ada yang berminat sebanyak 15 orang, dan ahli Carigold sebanyak 25 orang. Jumlahnya adalah 40 orang. Dan tawaran akan tertutup selepas itu.

Saya akan menutup tawaran ini selepas kuota 40 orang sudah penuh.
 
Last edited:

tuksidang

Banned
Joined
Jul 26, 2008
Messages
4,972
Reaction score
462
Points
41
semalam di kb HPA dah lancarkan plan kerjasama dengan TAAWOON...Duduk Diam Dapat Duit
 

miskinenator

Active+ Member
Joined
Nov 3, 2006
Messages
3,040
Reaction score
6
Points
30
sila call aku TT.. aku pun nak tau apa rahsianya..
 

ahmades

Fun Poster
Joined
Dec 23, 2009
Messages
496
Reaction score
38
Points
20
Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

azanne1407 said:
bro, gua dah emel..........
Yaa, emel telah saya terima, dan telah saya balas :)

miskinenator said:
sila call aku TT.. aku pun nak tau apa rahsianya..
Saya boleh call, tapi saya lebih prefer emel sebab saya boleh terang dengan panjang lebar :)

tuksidang said:
semalam di kb HPA dah lancarkan plan kerjasama dengan TAAWOON...Duduk Diam Dapat Duit
Taawoon? Saya tidak pasti sebab mesyuarat HPA di Sungai Petani tidak memberitahu saya mengenai Taawoon tersebut. Mungkin ini berita baru untuk saya :)
 
Last edited:

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
apa rahsianya ?
 

ahmades

Fun Poster
Joined
Dec 23, 2009
Messages
496
Reaction score
38
Points
20
apa rahsianya ?
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Dari Emel Yang Saya Hantar said:
Ianya masih program MLM-Syariah HPA, tetapi dengan Pakej Kejayaan Bersama HPA, anda adalah sepuluh tapak kehadapan. Kenapa? Pakej ini direkabentuk hasil pengalaman dan kajian mendalam saya mengenai pattern perlaksanaan MLM terutamanya perlaksanaan MLM yang berunsurkan syariah.

Begini, ramai diantara kita berminat menyertai MLM, tapi, adakah ramai diantara kita yang :

 1. Mempunyai skil komunikasi yang baik?
 2. Mempunyai keberanian untuk berhadapan dengan orang?
 3. Mempunyai motivasi yang tinggi untuk melaksanakan MLM?
 4. Mampu melaksanakan jualan MLM?
 5. Mampu membina rangkaian yang berkualiti sekaligus memberikan pulangan besar kepada ahli MLM berkenaan?
 6. Membayar sejumlah harga yang "menakutkan" untuk menyertai satu-satu MLM?
 7. Dan pelbagai lagi alasan.....

Dengan HPA, anda tidak perlu :

 1. Membayar sejumlah wang yang banyak untuk menyertainya, cukup sekadar RM30.00 untuk yuran pendaftaran seumur hidup
 2. Tidak perlu berpenat-penat menjual barangan, cukup sekadar dibeli untuk kegunaan harian

Tetapi, anda masih perlu :

 1. Mempromosikan HPA kepada kawan-kawan dalam usaha mencari downline, kerana perniagaan HPA adalah berteraskan MLM dan perlukan anda mencari downline.
 2. Perlu bersemuka dengan orang ramai apabila mencari downline
 3. Perlu menghafal banyak fakta mengenai HPA apabila ingin menerangkan HPA kepada orang lain

Jadi, dengan Pakej Kejayaan Bersama HPA, anda masih lagi perlu mencari downline, TETAPI :

 1. Pakej ini akan bercakap bagi pihak anda kerana anda berada didalam rangakaian saya
 2. Pakej ini bersifat self-motivation, beerti ianya bukan sahaja akan memotivasikan anda malah akan memotivasikan downline dibawah anda
 3. Pakej ini bersifat self-marketing, beerti anda tidak perlu menghurai dengan panjang lebar mengenai HPA, cukup sekadar memberikan mereka membaca ceraian buku Resepi Kejayaan Bersama HPA Bab 1 : Pengenalan. Sudah pastinya mereka akan tertarik.
 4. Pakej ini akan membantu anda membina rangkaian yang berkualiti tinggi. Bayangkan setiap downline anda memiliki Pakej ini dan setiap downline mereka pula memiliki pakej ini dan ini akan berterusan sehingga bila-bila. Manfaatnya besar dan untuk kita semua.

Sememangnya, anda akan berjaya dengan Pakej ini kerana :

 1. Saya, Ahmad Mohamad Afandi dengan izin Allah SWT adalah upline yang pertama sekali didalam HPA mengambil inisiatif untuk membantu mereka yang ingin berjaya didalam HPA, berjaya dengan penghasilan Pakej yang percuma ini.
 2. Pakej Self-Motivation dan Self-Marketing yang akan membantu anda untuk terus berjaya dan berjaya didalam HPA
 3. e-Book Resepi Kejayaan Bersama HPA, buku yang ditulis sendiri oleh saya adalah buku yang lengkap dengan semua fakta yang perlu anda ketahui sekiranya anda ingin melaksanakan perniagaan MLM.

Jadi, adalah satu benda yang penting untuk anda merebut peluang keemasan ini. Saya berikan kepada anda secara percuma dengan syarat anda perlu mendaftar menjadi ahli HPA dibawah saya. Sila reply emel ini sekiranya anda sudah bersedia untuk berjaya didalam HPA. Saya akan memantau perjalanan kejayaan anda melalui Program Menuju Kejayaan Secara Online.


Yang Benar,
Ahmad Mohamad Afandi
 
Sponsored Post
Top
Log in Register