To Sell Terjemahan BM - Eng / Proofread / Transcribe (Tukar Audio & Video > Teks) / Subtitle

Recommended Brokers


akhmal_imran

Active Member
Joined
Sep 6, 2010
Messages
1,882
Reaction score
2
Points
25
Kursus Kahwin Paling Murah!....

KURSUS 1: Rahsia membuat "PENGASIH" untuk mendapatkan mana-mana Wanita / Lelaki yang anda idamkan, dapatkan >> DISINI > http://www.ashadee.net/go/440/ejamuan

KURSUS 2: Macam Mana nak Buat supaya Suami hanya Pandang Kita Sahaja ? dan tak berminat dengan wanita lain, >> KLIK DISINI >http://www.ashadee.net/go/50179/ejamuan

KURSUS 3 : Teknik menjadikan Isteri/Suami BAIK , SOLEH, LAWA & SEXY !, >> KLIK DISINI >> http://www.ashadee.net/go/49811/ejamuan

KURSUS 4 : Bagaimana Nak Dapatkan " SPONSOR / PENAJA " untuk MAJLIS PERKAHWINAN anda( Hantaran FREE orang taja ! ), >> KLIK DISINI >> http://www.ashadee.net/go/13589/ejamuan
 
Sponsored Post

akhmal_imran

Active Member
Joined
Sep 6, 2010
Messages
1,882
Reaction score
2
Points
25
Cara Menghilangkan Parut pada Wajah ! (terbakar / luka / jatuh / etc)
Adakah anda bosan dgn parut2 di muka dan badan yg memakan masa nak hilang, dah cuba mcm produk luaran tp tak hilang2, apakata anda cuba pula rawatan dalaman, sbb apa sbb sel yg menyebabkan parut ini adalah sel2 mati yg perlu dibuang melalui produk dalaman dan juga luaran

Saya perkenalkan produk dibawah...

Masa itu saya terfikir jika produk ini benar-benar hebat kesannya, kenapa tidak saya cuba untuk kesihatan saya sendiri.Harganya pun tidaklah mahal jika dibandingkan dengan produk diluar sana.Setelah mencuba sendiri, kesannya saya alami dalam masa 5 hari sahaja!

BERMINAT?

Untuk Maklumat Lanjut, Lawati KLIK DISINI ->
http://www.mudah2u.co.vu/2014/12/cara-menghilangkan-parut-pada-wajah.html

.
.
 

akhmal_imran

Active Member
Joined
Sep 6, 2010
Messages
1,882
Reaction score
2
Points
25
Penawar Gout, Migrain & Resdung Paling Mujarab
Rhizoplus Az-zahra, kapsul herba yang dihasilkan daripada 100% herba dan mengandungi 100% bahan organik. Kapsul ini dihasilkan untuk membantu pesakit-pesakit yang menderita akibat gout, migrain, sakit sendi (athritis) dan resdung.

Dengan Rhizoplus, anda bebas daripada risiko kesan sampingan kerana ia diformulasikan daripada herba-herba terpilih dan terbaik. Ia TIDAK mengandungi ubatan kimia atau dadah seperti mana ubatan yang lain.

Rhizoplus memberikan kelegaan segera kepada mereka yang menghidap gout, migrain dan resdung. Keberkesanannya boleh dirasai seawal tempoh 24 jam hingga seminggu selepas pengambilannya, bergantung kepada kadar metabolisme tubuh seseorang.


MAKLUMAT LANJUT, KLIK DISINI >> http://www.mudah2u.co.vu/2014/12/penawar-gout-migrain-resdung.html


.
 

akhmal_imran

Active Member
Joined
Sep 6, 2010
Messages
1,882
Reaction score
2
Points
25
Kelas Menjahit Baju Kurung & Panduan Menghias Rumah Macam Hotel !

Klik mana-mana Kursus yang anda berminat dibawah...
1. Kelas Menjahit Baju Kurung -> http://q.gs/162639/kelasbajukurung2. Kursus Memulakan Bisnes Baju Kurung -> http://q.gs/162639/kelasbizbajukurung

3. Kursus Memulakan Perniagaan Tudung -> http://q.gs/162639/kursusbiztudungEXTRA

# Panduan Servis Kereta Sendiri, Menjelang Perayaan / Perjalanan Jauh ( TAK PERLU LAGI HANTAR KEDAI SERVIS !)
-> http://q.gs/162639/panduanserviskereta# Cara nak hias rumah bagi nampak macam HOTEL 5 BINTANG dengan bajet ciput ! -> http://q.gs/162639/carahiasrumah.
 

akhmal_imran

Active Member
Joined
Sep 6, 2010
Messages
1,882
Reaction score
2
Points
25
Cara Menghitamkan Rambut Uban (atau Botak) secara semulajadi dalam 10 Minit Sahaja?
Adakah anda seringkali menghadapi masalah kurang keyakinan setiap kali anda berada di khalayak ramai? Sehinggakan anda berasa malu untuk menghadirkan diri ke majlis-majlis keramaian? Atau pasangan anda sering mengeluh kerana anda kelihatan lebih tua daripada umur sebenar anda? Semuanya dek kerana UBAN.

Kini saya ingin kongsikan satu penyelesaian kepada satu masalah besar yang kerap kali para pelanggan saya hadapi iaitu berasa malu dengan uban yang memutih di kepala dan ingin kembali muda tak kira berapa usia mereka.

Tahukah anda? Masalah rambut berpunca daripada masalah kulit kepala. Kulit kepala yang bermasalah akan menyebabkan keguguran rambut, kelemumur, rambut terlalu kering, rambut berminyak, radang kulit kepala dan macam-macam lagi.
Saya baru berusia awal 30-an, tetapi sebelum ini saya juga seperti anda mengalami masalah keguguran rambut, kelemumur dan juga rambut beruban (bukannya satu kepala, tapi ada le jugak terselit-selit tu). Sehinggalah saya bertemu dengan produk ini yang sememangnya SUNGGUH AJAIB...Ia dapat menyelesaikan hampir keseluruhan masalah rambut saya.

Ramai yang bertanya bagaimanakah untuk menghitamkan uban tanpa mengunakan inai (Menghitamkan rambut mengunakan inai adalah HARAM) yang selamat daripada bahan kimia dan kesan sampingan, maka di sini saya akan menerangkan cara yang berasaskan herba dan selamat digunakan oleh kaum lelaki dan wanita untuk menutupi rambut beruban.UNTUK MAKLUMAT LANJUT KLIK DISINI ->> http://j.gs/162639/rawatanrambut

** Penggunaaan pewarna yang diperbuat daripada bahan kimia akan menyebabkan anda menanggung risiko di kemudian hari seperti kanser kulit dan sebagainya. Oleh itu, jika anda ingin cantik dan bergaya, anda haruslah memilih produk yang selamat dan diyakini bebas daripada kesan sampingan di kemudian hari.

Tidakkah Anda Inginkan
Rambut Sebegini?wow...


mmm...geramnya...

atau....macam Brother ni...
 

akhmal_imran

Active Member
Joined
Sep 6, 2010
Messages
1,882
Reaction score
2
Points
25
Ubat Tahan Lama - Untuk Lelaki bermasalah Ejakulasi PramatangAnda Malu Bukan Kepalang Kerana Kapal Karam Di Tengah Lautan? Adakah Dayung Anda Patah Sebelum Sampai Ke Tepian? Apakah Anda Tertekan Senjata Anda Kurang Efisien Untuk Bertarung? Anda mungkin ada segala-galanya, wang, harta, pangkat, Nama TETAPI...Adakah KEHIDUPAN MALAM anda benar-benar bahagia??? Tiada siapa yang tahu melainkan anda sahaja!!! Jangan Biarkan Diri Anda Tewas Setiap Malam…!


Pasangan anda sentiasa tidak puas hati dengan prestasi anda? Jika anda fikir anda perlu untuk tinggal lebih lama di tempat tidur dan menjadi kekasih yang lebih baik, kini anda mempunyai penyelesaiannya.
Rasulullah SAW bersabda: “Apabila salah seorang di antara kamu menggauli isterinya hendaklah ia mengerjakannya dengan bersungguh-sungguh. Maka apabila ia selesai janganlah ia cepat-cepat meninggalkan isterinya sehingga isterinya menyelesaikan hajatnya juga”.
Memang tidak boleh di nafikan lagi bahwa keluhan lemah syahwat adalah sebuah ketakutan bagi kaum Lelaki karena di situ akan menimbulkan banyak masalah dalam kehidupan berumah tangga sehingga pengobatan perlu anda peroleh secepat mungkin. Pengobatan yang tanpa menimbulkan kesan sampingan adalah sebuah pilihan bijak.

UNTUK CARA MENGATASI MASALAH INI , KLIK DISINI ->> http://q.gs/162639/prematureejaculation


.
 

akhmal_imran

Active Member
Joined
Sep 6, 2010
Messages
1,882
Reaction score
2
Points
25
Kursus-Kursus Cara Membuat Duit Online PERCUMA ! :
1. Kursus jual buku dari Amazon ->> http://j.gs/162639/kursusamazon

2. Kursus Adsense (buat duit dari blog) ->> http://j.gs/162639/kursusadsense

3. Kursus Dropship (jual barang tanpa modal) ->> http://j.gs/162639/kursusdropship

4. Kursus Jual Barang dari China secara online ->> http://j.gs/162639/kursusjualbrgchina
5. Kursus Bekerja dari rumah untuk lelaki ->> http://j.gs/162639/kursusinternetbiz
6. Kursus Bekerja dari rumah untuk wanita ->> http://j.gs/162639/kursusinternetbizwanita

7. Kursus Affiliate (komisen eBook) ->> http://j.gs/162639/kursusaffiliate
....Lain-lain strategi buat duit online ->> http://j.gs/162639/ideacariduit

.
 

akhmal_imran

Active Member
Joined
Sep 6, 2010
Messages
1,882
Reaction score
2
Points
25
Jawatan Kosong (RM2000) Blogger dicari untuk menulis review website @ seluruh Malaysia


http://jobs.problogger.net memerlukan Blogger untuk menulis review bagi Website / produk tertentu di seluruh Malaysia


Kelayakan:

- Mahir menulis review yang POSITIF ke atas produk/website
- Mempunyai blog dengan jumlah Pengunjung yang ramai
- Mempunyai akaun Paypal untuk kami bayar adalah satu kelebihan (akaun bank akan mengambil masa lebih lama)Blogger akan dibayar RM120 ~ RM200 untuk menulis review keatas blog / website / produk / perniagaan, anda mungkin dikehendaki menulis antara 15 ~ 20 review sebulan.
**Tawaran ini terbuka ke seluruh Malaysia : Johor, Kedah, Kuala Lumpur, Melaka, N. Sembilan, Pahang, Perak, Perlis, Sabah, Sarawak, Selangor, Terenganu, Pulau Pinang, Labuan, Cyberjaya, Putrajaya dan Kelantan.Cara memohon:1. Pilih mana-mana 1 website sample/contoh dibawah, dan tuliskan satu review Pro / positif yang menarik pengunjung untuk melawat website tersebut.
- http://oiim.co.nr
- http://mycambridge.co.nr
- http://fcpo.co.nr
- http://bursacourse.com.nu
- http://klgoldshop.2ya.com
- http://englishtomalay.co.nr
- http://kelisalai.co.vu
- http://biliksewa.co.vu
- http://mudah2u.co.vu
- http://carijodohclub.co.nr


2. POST kan review tersebut kedalam blog anda.


3. Emelkan butir dibawah ke [email protected].net
- Nama penuh anda
- Alamat url blog anda : (cth http://mycambridge.blogspot.com)
- Alamat url POST (review untuk website di atas) : (cth http://mycambridge.blogspot.com/2015/01/kelas-bahasa-inggeris-untuk-kanak-kanak_11.html)
- No. Tel anda
- Cara untuk membayar anda: (Paypal / Maybank / CIMB / RHB / Bank Islam / Public Bank)


4. Kami akan menilai "Artikel Review" dalam POST tersebut di blog anda, anda akan dihantar OFFICIAL AGREEMENT sekiranya diterima.


5. Sekiranya anda tidak menerima sebarang maklumbalas selepas 3 minggu menghantar email, itu bermakna permohonan anda tidak berjaya, atas sebab blog anda tidak cukup pengunjung atau Artikel Review anda tidak menepati standard yang kami cari.


*Semua keputusan adalah muktamad, sebarang rayuan tidak akan dilayan.
.
 

akhmal_imran

Active Member
Joined
Sep 6, 2010
Messages
1,882
Reaction score
2
Points
25
Apartment Untuk DiJual di Seremban 2

Sebuah Apartment di Garden Avenue Seremban 2 ingin dijual.

Kemudahan:
- Taman Permainan & Taman tasik rekreasi
- Restoran Tomyam, kedai burger, kedai mamak
- Kedai runcit & pasaraya
- Parking luas
- Dekat Kolej Negeri,hospital,kilang Oakland,Bomba,Polis,Immigresen
- 20 minit ke KLIA/Nilai/Port Dickson/Seremban
- Jusco / Tesco / Pasar besar Seremban 2
- Pertonas / CIMB / Maybank
- Berdekatan Giant & bandar Taipan Senawang
- Dekat highway menuju Kuala Lumpur & Johor
- Dekat Stadium Paroi, Air Terjun Ulu Bendul, Pusat belia Seremban
- 15 minit ke Seremban


Maklumat lanjut sila lawati -> Bilik Sewa Puchong-N9: Apartment Untuk DiJual di Seremban 2


.
 

akhmal_imran

Active Member
Joined
Sep 6, 2010
Messages
1,882
Reaction score
2
Points
25
Sponsored Post
Top
Log in Register