tered forum lowyat menghina

Recommended Brokers


Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

naktanya

Permanently Banned
Joined
Jun 12, 2019
Messages
21
Reaction score
5
Points
8
Delete pulak yea.. Hahah
Cuak juga bro ni
faham2 je la.

cg ini jika boleh buat tempat cari makan, duit tepi celah2 gigi. tak payah beriya-iya sangat naikkan rating, bukan kita dapat apa pun. tiada penghargaan langsung dari cg.

silap hari, kita kena tendang.
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
12,368
Reaction score
303
Points
131
Haha aku pun pernah terpikir benda yg sama. Suspicious betulkan. Bapaklah dia punya kebal. Kalau betul Ben owner memang tak boleh buat apa la.
aku x rasa ben tu dann...sebab cara penulisan x sama...tapi x tau la kan benda leh adjust...tapi aku mmg x rasa la dann tu ben...
 

akiyamasan

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2011
Messages
3,587
Reaction score
812
Points
71
faham2 je la.

cg ini jika boleh buat tempat cari makan, duit tepi celah2 gigi. tak payah beriya-iya sangat naikkan rating, bukan kita dapat apa pun. tiada penghargaan langsung dari cg.

silap hari, kita kena tendang.
X ada lah..CG ni ok jer..

Yang x ok untuk orang2 susah nak ikut rule..

Ada yang buat ID baru banyak2 sebab nak kejar komisyen jadi cybertrooper kat thread politik

Bila kena banned meroyan cakap mode berat sebelah

Orang lain pakai 1 ID elok jer berperang kat thread politik..

Aku x tujukan pada ko..aku tahu ko orang lama, ID jer baru..:D:D
 

akiyamasan

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2011
Messages
3,587
Reaction score
812
Points
71
melayu susah nk bersatu, sebab ada baru.a yang sanggup jadi penjilat cina.

ba,rua melayu ini yang menjaham.kan bangsa.
Dah 60 tahun Melayu jadi penjilat cina..

MCA, Gerakan dan DAP tu sikit punya besar legacy diaorang..

Nak salahkan siapa?
 

naktanya

Permanently Banned
Joined
Jun 12, 2019
Messages
21
Reaction score
5
Points
8
X ada lah..CG ni ok jer..

Yang x ok untuk orang2 susah nak ikut rule..

Ada yang buat ID baru banyak2 sebab nak kejar komisyen jadi cybertrooper kat thread politik

Bila kena banned meroyan cakap mode berat sebelah

Orang lain pakai 1 ID elok jer berperang kat thread politik..

Aku x tujukan pada ko..aku tahu ko orang lama, ID jer baru..:D:D
aku baru lahir semula.
 

akiyamasan

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2011
Messages
3,587
Reaction score
812
Points
71
Sebenarnya tak ada satu pun forum kat malaysia ni owner dia melayu. Sebab tu ko tengok semua forum kat malaysia ni owner dan mod dia pro PH.

Harap satu hari nanti ada melayu yg bukak forum. Nanti kita lepak kat sana.
Bersepah owner forum Melayu

CG, Wangcyber, Trangganukita rasa aku owner Melayu..

Tu belum masuk yang page rank rendah2 lagi
 

Quecha

Fun Poster
Joined
Nov 8, 2017
Messages
635
Reaction score
301
Points
31
Bersepah owner forum Melayu

CG, Wangcyber, Trangganukita rasa aku owner Melayu..

Tu belum masuk yang page rank rendah2 lagi
Entahler ada kawan2 aku kata CG ni owner dia bukan melayu. Allahualam
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
7,656
Reaction score
399
Points
86
Bersepah owner forum Melayu

CG, Wangcyber, Trangganukita rasa aku owner Melayu..

Tu belum masuk yang page rank rendah2 lagi
cg bukan melayu, Wangcyber dah lingkup selepas otai cari duit internet jual forum kepada pengurusan baru. rc amboi bincang rilek kaki ubuntu semua lingkop.

apa kata tuan akiyamasan senaraikan forum milik owner Melayu
 

adamrao

Active Member
Joined
Mar 1, 2017
Messages
1,082
Reaction score
80
Points
30
cg nie jangan masuk mod gender betina ja baca tulisan ang.. had laki boleh dia pm sembang sembang tegur mesra mesra lg.. setengah melayu nie biasa hidup x kesah dengan baca dngo ayat ayat cussing.. setengah lg suka bersangka baik..

maka kita dapat ph tok det firaun sebab x bersatu pilih satu.. cina kalo bangsa dia berak tengah jalan dia buat x reti.. sebab kawan tu sekarang dia berak next time kita boleh guna dia pula untuk sesuatu perkara lain.. simpan juga yang buruk tu..

kalo melayu.. dia nie mulut jahat.. kasi mati buang..
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register