To Sell TERBUKTI BERKESAN..Turun 4-5 Kg Dalam Masa 7 Hari!! ..murah aje!

CG Sponsors




balqisazad

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
2,574
Reaction score
9
Points
25
~SUPER MAXX-5!
Anda boleh memilikinya dengan hanya harga serendah Rm55(s/m) atau rm60 untuk(s/s)
Sementara stok masih ada!!~



Kini kak sue kembali lagi dengan mempromosikan produk Super maxx 5..pasti yang tertanya-tanya,apalah kak sue nie..macam-macam produk di jual..sebenarnya kak sue rasa x salah kak sue menjual mana2 produk yang kak sue rasa ada manfaatnya kepada kita semua..kak sue masih lagi menjual produk2 yg lain sekiranya anda semua berminat utk membelinya :)

yelah ada produk yang mahal dan ada juga yang murah kak sue perkenalkan,tapi apa salahnya kini kak sue perkenalkan pula produk yg mampu dibeli oleh semua golongan termasuk para pelajar diluar sana.​







FORMULA DR RAMLI



RM55.00 (Semenanjung) 20 paket
RM60.00 (Brunei/Sing/S/Srwk) 20 paket


PENYELESAIANNYA…..

- Membantu mendapatkan berat badan yang ideal
- Kaya dengan kandungan serta yang tinggi.
- Membantu mengekalkan tenaga yang berpanjangan.
- Membantu tidur dengan nyenyak.
- Membantu kecergasan minda.
- Membantu mencantikkan struktur kulit.
- Tanpa Gula – Sesuai untuk penghidap diabetis.
- Kaya dengan Anti-Oksida.
- Membantu melangsingkan badan
dalam masa yang singkat.

TANPA PEWARNA
TANPA GULA…TANPA PERASA TIRUAN…
SEGALANYA SEMULAJADI DAN SELAMAT


MINUMAN SUPER MAXX-5 ADA PENYELESAIANNYA

CARA PENGGUNAANNYA :-

Sehari 2 sachet iaitu :
1.1 jam sebelum sarapan pagi (1 sachet)
2.1 jam sebelum makan malam (Makan
malam sebelum pukul 7 petang) (1 sachet)

PERINGATAN :

1.Campurkan serbuk Minuman Super Maxx 5 dengan
300 ml air sejuk dalam bekas ‘shaker bertudung’,
goncang dan sedia diminum.
2. Pastikan anda tidak mengambil sebarang makanan
sekurang-kurangnya 1 jam sebelum /
selepas minum Minuman Super Maxx 5.
3. Minum air ekstra 500ml ke 1000 ml sehari, untuk sel-sel berada dalam keadaan aktif.

CARA PEMBAYARAN


Nama akaun: Suri mastika Binti Mahat
Bank: Maybank Berhad
No. Akaun: 104022870095


Nama akaun: Suri mastika Binti Mahat
Bank: CIMB
No. Akaun: 04060066562524


call/email kak sue utk more info


0176367610

[COLOR="blue"][email protected][/COLOR]


KOS POS

sila pm kak sue utk kos pos..ianya bergantung pada berat barang
kalau yg dok area Melaka..leh collect kat opis kak [email protected] Hospital Melaka

 
Last edited:
Sponsored Post

balqisazad

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
2,574
Reaction score
9
Points
25



JADUAL HIDANGAN MINUMAN SUPER MAXX – 5
YANG BERKESAN…


 UNTUK BERAT BADAN 85 KG KE BAWAH :

- SEHARI 2 BUNGKUS. MINUM 1 JAM SEBELUM MAKAN.
PAGI =1 SACHET
PETANG SEBELUM PUKUL 7.00MLM =1 SACHET

 UNTUK BERAT BADAN 85 KG KE ATAS :

- SEHARI 3 BUNGKUS. MINUM 1 JAM SEBELUM MAKAN.
PAGI =1 SACHET
TENGAH HARI =1 SACHET
PETANG SEBELUM PUKUL 7.00MLM =1 SACHET

CADANGAN HIDANGAN MAKANAN SEHARIAN

Bagi Lelaki memerlukan 2000 Kalori manakala Wanita merlukan 1800 Kalori sehari. Jenis makanan yang disyorkan seperti Makanan yang direbus, dipanggang dan dikukus.

CONTOH HIDANGAN YANG DISYORKAN

 PAGI :• Sandwich dengan Ikan Tuna @ 2 Keping Roti Putih
• Minuman Teh’O @ Air Suam.

 TENGAH HARI:
• Nasi Putih (1½ cawan)
• Ikan kembung (Seekor) direbus + Serai + Halia + Bawang (Tanpa Minyak)
• Buah – buahan (setiap satu potong) seperti Tembikai, Orange, Betik, Epal dan sebagainya.
• Sayur – Sayuran rebus tanpa minyak seperti Sawi, Kobis, Kangkong dan sebagainya.
• Minum Air kosong.
• Ulam – Ulam.

 PETANG @ MALAM :• Nasi Putih 1½ Cawan.
• Ikan Masak Pedas tanpa minyak
• Sayur – Sayuran yang di rebus
• Buah – Buahan
• Minuman Air Kosong.

BELI 3 KOTAK SLIMMAX 5=SHAKER PERCUMA
 
Last edited:

balqisazad

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
2,574
Reaction score
9
Points
25
Pengumpulan lemak di Bahagian Perut adalah lebih berbahaya berbanding pada Paha dan Punggung kerana ia meningkatkan risiko terhadap penyakit merbahaya. Pengumpulan lemak di bahagian perut lebih banyak berlaku di kalangan Kaum Lelaki manakala timbunan lemak di sekitar paha dan punggung pula lebih kerap berlaku kepada Kaum Wanita. Pengumpulan lemak di perut menyebabkan seseorang itu berbentuk seperti “Buah Epal” manakala timbunan lemak di sekitar paha dan punggung menjadikan individu berbentuk seperti “Buah Pear”.

Pembentukan lemak dalam tubuh boleh pula di bahagikan kepada Dua Lapisan iaitu Lemak dan Selulit. “Lemak Dalam” akan mendedahkan seseorang kepada Sakit jantung. Cara yang terbaik bagi mengatasinya ialah melalui kekerapan bersenam, Diet yang Seimbang dan mengambil “Minuman Super Maxx-5”.
Selulit pula adalah pembentukan “Lemak Degil” di bawah kulit dan kerap berlaku kepada Kaum Wanita. Selulit menyebabkan permukaan kulit berlekuk-lekuk,kelihatan hodoh dan seakan-akan kulit Buah Oren. Ia sering ditemui di sekitar paha, punggung, perut dan lengan.

PUNCA PERUT BUNCIT

 Pengambilan makanan kaya lemak/Berminyak.
 Kurang atau tidak pernah bersenam.
 Amalan pemakanan tidak seimbang saban hari.
 Gaya hidup tidak sihat iaitu lebih banyak berehat dan duduk.
 Pengambilan makanan secara berlebihan semasa hamil.
 Perubahan hormon semasa hamil.

Kaum Wanita sukar mengelakkan masalah buncit terutama bagi mereka yang sudah
berkahwin dan mempunyai anak tetapi masalah itu boleh diatasi melalui “Program Diet Minuman Super Maxx-5“ dengan
tambahan senaman dan pemakanan yang seimbang.

CARA MENGATASI MASALAH BUNCIT

 Ikut arahan pengambilan Minuman Super Maxx-5 yang betul.
 Kurangkan makanan kaya lemak/ Berminyak.
 Amalkan gaya hidup sihat.
 Luangkan masa untuk bersenam,sekurang-kurangnya tiga kali setiap minggu.
 Amalkan pemakanan seimbangan setiap hari.
 Kurangkan pengambilan makanan manis yang boleh menyebabkan kegemukan.

PENYAKIT YANG DIKAITKAN DENGAN BUNCIT

 Tekanan darah tinggi.
 Paras kolesterol yang tinggi.
 Diabetes.
 Penyakit kardiovaskular.

BAGAIMANA MENGATASI MASALAH BUNCIT


Masalah Buncit dan Selulit yang menimbulkan kebimbangan, terutama di kalangan Kaum wanita boleh
diatasi melalui pengambilan “Minuman SUPER MAXX- 5”. Sila ikut cara pengunaan yang betul dan Nasihat
Pemakanan yang tepat serta displin yang tinggi dapat mengatasi masalah Perut Buncit dengan cepat dan selamat.
 
Last edited:

balqisazad

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
2,574
Reaction score
9
Points
25
Testimoni mereka yang telah berjaya
















Testimoni pengguna Super Maxx 5.
Belilah segera untuk mendapat hasil terbaik sepertinya.

Diharap anda semuanya sihat-sihat sentiasa....saja nak sembang-sembang,sambil tu leh lah tengok gambor yg saya emailkan ni.....gambor yang dengan baby tu diambil ketika masih di hospital lagi.wad bersalin -hospital sg buloh gitu...


lepas je pantang saya mengamalkan minum Maxx5.iaitu produk terbaru keluaran r&z cosmetics.

minum sejam samaada selepas atau sebelum mengambil makanan.dan mengurangkan pengambilan nasi, mengambil makanan protin(ikan) dan sayur dalam kuantiti yang agak lebih sedikit dari biasa.

contoh

pagi: minum maxx5 kul 8 a.m tunggu 1jam kul 9 pagi baru breakfest.

petang /malam: minum maxx5 kul 7 pm. dan jam 8 mlm boleh lah dinner

(makan malam)-di syorkan agar minum air dengan banyak.

lepas habis je 2 kotak ,berat badan turun 11kg.nilah hasilnya...(lihat gambo) kat akhir email ya diharap bagi anda di luar sana yang masih tercari-cari produk pelangsingan mana yang paling berkesan ,murah, cepat lagi selamat.....

Saya menyusui baby sepenuhnya .Baby sihat montel .Tiada memudaratkan Baby dan Air susu badan juga banyak.

Maxx5 lah jawapannya.Gunakan sekarang tanpa was-was..amat sesuai untuk semua golongan lelaki dan wanita.yang mengalami berat badan je....)anda pasti berpuas hati dengan hasilnya.

sedikit pesanan dari saya.....jika anda tidak memerlukaknya tetapi anda perihatin pada orang tersayang yang mengalami masalah seperti saya fwd.kan /sampaikan email ini pada kenalan anda.itulah tanda kasih anda kepada mereka....kegemukan lah punca 3 penyakit (3serangkai) menyerang orang tersayang.
dan mungkin mereka akan PERGI sebelum and puas BERMANJA dengan mereka.

Ini gambo selepas bersalin .Saya menggunakan Maxx5 untuk kelihatan anggun.Inilah hasilnya..
lepas habis je 2 kotak jus SUPER MAXX 5,berat badan turun 11kg.
(dari 67.5 kg =<> 56kg)

nilah hasilnya...(lihat gambo)



 
Last edited:

balqisazad

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
2,574
Reaction score
9
Points
25
garenti berkesan ke ni
insyaallah berkesan jika kita amalkan secara konsisten..x kira samada produk tu mahal atau murah,sekiranya kita x konsiten..pasti xkan berjaya..produk nie kak sue pun baru ajer cuba minum 1 kotak n kak sue ada rasa perubahannya..sebenarnya sebelum nie kak sue amalkan J******5 juga so rasanya lebih kurang sama..ianya melawaskan pembuangan air besar..yelah sebelum kak sue jual kat orang,mestilah kak sue kena cuba dulu produk nie:D..x nak dikatakan..alah dia jual barang tu,mestileh dia kata OK..tidak sama sekali..pada kak sue,yang mana OK x salah kak sue cuba kongsi bersama
 
Last edited:

balqisazad

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
2,574
Reaction score
9
Points
25
WAJAH BARU SUPER MAXX5 KE SUPER MAXX 5+1
























 

balqisazad

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
2,574
Reaction score
9
Points
25

bagi mereka yang berminat nak order..boleh pm atau sms kak sue..
:)








 

KrisSMerah

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 22, 2006
Messages
8,041
Reaction score
18
Points
65
insyaallah berkesan jika kita amalkan secara konsisten..x kira samada produk tu mahal atau murah,sekiranya kita x konsiten..pasti xkan berjaya..produk nie kak sue pun baru ajer cuba minum 1 kotak n kak sue ada rasa perubahannya..sebenarnya sebelum nie kak sue amalkan J******5 juga so rasanya lebih kurang sama..ianya melawaskan pembuangan air besar..yelah sebelum kak sue jual kat orang,mestilah kak sue kena cuba dulu produk nie:D..x nak dikatakan..alah dia jual barang tu,mestileh dia kata OK..tidak sama sekali..pada kak sue,yang mana OK x salah kak sue cuba kongsi bersama
meaning dalam masa yang sama masih juga jual jusmate5?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register