TERBONGKAR! Rahsia Jana Income RM12k Sebulan Didedahkan.

CG Sponsors




halhas

Active+ Member
Joined
Mar 13, 2013
Messages
3,314
Reaction score
4
Points
25
TERBONGKAR! Rahsia Jana Income RM12k Sebulan Didedahkan.

0.jpg


Lihat progres pendapatan seorang ahli Atomy yang komited daripada bulan Mei 2020

Naik sedikit demi sedikit daripada RM200++ hingga yang terkini RM12K+++.

Ia berlaku dalam masa 6 bulan.

Saya selalu pesan kpd downline, kalau dpt income 5 angka dlm masa 4-5 tahun lagi ok tak?


1.jpg


2.jpg


3.jpg


4.jpg


5.jpg




Anda ingin tahu lebih lanjut tentang peluang ini.

Boleh klik link di bawah untuk join ke channel telegram private saya sekarang:

Klik Sini Untuk Join Channel Telegram

===================================================================================================
Rahsia Bisnes Berus Gigi Boleh Bagi Ribuan Income Sebulan?


Ya betul!

Berus gigi merupakan salah satu produk yang ada dalam bisnes ini.

Tetapi yang peliknya saya TAK DIBENARKAN untuk menjual berus gigi ini untuk dapatkan income.

Bahkan syarikat ini MENGHARAMKAN setiap ahlinya untuk menjual apa-apa produk!

So macam mana saya dan anda boleh dapat income?

Teruskan membaca…


Nama saya Ridzuan Halim.

Saya sedang mencari ‘10 orang kuat’ bersama saya…

Untuk saya mentor hingga dapat jana pendapatan at least RM10,000 sebulan.


Mula-mula saya rasa was-was bila dengar pasal bisnes ni.

Mana ada bisnes yang


  • Tak perlu ada modal
  • Tak perlu jual
  • Tak perlu simpan stok
  • Tak perlu maintain bulanan
Lagi pelik bila ramai nama-nama besar pun sudah join seperti:

1.PNG
2.PNG
3.PNG


4.PNG
5.PNG
6.PNG



Rupa-rupanya selepas saya buat kajian mendalam tentang model bisnes & company…

Saya jangkakan bisnes ini akan menjadi fenomena di Malaysia dan seluruh dunia.

Ada salah seorang ahli yang baru buat bisnes ini semasa PKP dimulakan bulan 5 lepas.


1.jpg

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary)


Bulan pertama dapat RM1,175.00

Bulan ke-dua meningkat jadi RM5,571.00

Bulan ke-tiga melompat kepada RM10,347.00

Bulan ke-empat meroket jadi RM20,619.00!

Semua income ini dijana TANPA menjual langsung.

Dan ini BUKAN skim cepat kaya.


Saya tidak akan pertaruhkan nama baik saya untuk recommend benda tidak sah.

Bisnes ini juga diluluskan oleh KPDNKK.

Dan anda boleh join secara PERCUMA!

Jika anda ingin tahu lebih lanjut tentang peluang ini.

Boleh klik link di bawah untuk join ke channel telegram private saya sekarang:


Klik Sini Untuk Join Channel Telegram
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

halhas

Active+ Member
Joined
Mar 13, 2013
Messages
3,314
Reaction score
4
Points
25
Saya tidak akan pertaruhkan nama baik saya untuk recommend benda tidak sah.

Bisnes ini juga diluluskan oleh KPDNKK.

Dan anda boleh join secara PERCUMA!

Jika anda ingin tahu lebih lanjut tentang peluang ini.

Boleh klik link di bawah untuk join ke channel telegram private saya sekarang:


Klik Sini Untuk Join Channel Telegram
 

halhas

Active+ Member
Joined
Mar 13, 2013
Messages
3,314
Reaction score
4
Points
25
121631320_1035697156903533_1865650248712835432_o.jpg

Ramai yang terkejut, pelik, hairan apabila saya katakan ada bisnes
yang boleh dilakukan tanpa modal dan tidak perlu menjual.
.
Tak kurang juga yang skeptikal. Saya pun pada mulanya skeptikal.
Namun apabila ia dikaji, sebenarnya ia mirip
program kesetiaan (loyalty programme) atau program affiliate.
.
Sebagai contoh, program loyalty Setel dan Kad Mesra oleh Petronas.
Kita hanya berkongsi link code rujukan kita kepada rakan.
Apabila mereka download aplikasi Setel melalui link rujukan kita,
kita akan dapat duit apabila rakan kita itu menggunakannya utk membeli petrol di Petronas.
.
Begitu juga dengan program affilate. Kita hanya kongsikan link affiliate
kita kepada rakan, jika rakan beli produk melalui link tersebut, kita akan dapat komisen.
.
Secara teknikalnya, kita tak jual pun petrol di Petronas. Kita tak jual pun produk affilate.
Kita hanya memberi rekomendasi kepada rakan.
Apabila mereka membeli, kita dapat upah dan komisen.
Begitulah halnya dengan program yang saya mula kongsikan sejak minggu ini.
.
Ia tak la sama 100%. Saya gunakan contoh Setel dan Kad Mesra ini untuk
memudahkan pemahaman bagaimana sesebuah program boleh
menjana pendapatan tanpa perlu menjual.
.
Dan saya belum lagi hasilkan pendapatan melalui program ini.
In Shaa Allah masa saya juga akan tiba utk hasilkan pendapatan dengan program ini.
.
Jadi, suka saya kongsikan kepada rakan-rakan supaya
kita sama-sama dapat manfaat daripada program ini.
.
Nak join program ini percuma sahaja.
Hanya tukar belanja keperluan harian kepada produk jenama program ini.
.
Tak perlu jual barang.
Tak ada yuran pendaftaran.
Tak ada maintain bulanan.
Tak perlu simpan stok.
Tak ada sistem ejen dan stokis.
Tak payah pening kepala nak COD.
Tak perlu minta duit pun.
.
Pendek kata, boleh saya katakan hampir tiada risiko untuk join program ini.
.
Macam Setel dan Mesra atau program affilate tadi, ada ke orang yang
besar lepas download aplikasi tersebut dan berbelanja di Petronas?
.
Belanja yang dikeluarkan adalah sama sebelum dengan selepas join.
Hanya tukar brand sahaja.
.
Sama macam Setel dan Mesra tadi, andaikata sebelum join isi petrol
di stesen lain RM100 sebulan, selepas join, isi petrol RM100 sebulan di Petronas.
.
Tak ada modal tambahan pun sebenarnya.
.
Dengan program ini, hanya belanja produk harian seperti sabun basuh baju,
sabun basuh pinggan, ubat gigi, berus gigi kepada produk program ini.
.
Tidak ada sebarang kos tambahan pun sebenarnya,
malah anda akan dapat produk yang lebih berkualiti dengan harga yang lebih berbaloi.
Seiring tagline program ini, "absolute quality, absolute price".
.
Sebelum join pun kita memang beli produk kegunaan harian ini dengan brand lain.
Selepas join, hanya tukar brand sahaja dan selepas itu boleh jana pendapatan tambahan.
.
Saya pun buat ia secara sambil-sambil sahaja.
Setiap hari saya akan kongsikan program nie. Group pun sudah berkembang secara natural.
.
Ini gambar pendapatan tuan
Afyan Mat Rawi
merupakan leader saya. Tengok apa kata Tuan afyan nie di bawah:
.
"Bulan Julai, dapat la komisen RM79. Bolehlah buat bayar bil telefon.
.
Bulan Ogos, alhamdulillah meningkat sikit.
Bolehlah buat bayar installment kereta lepas habis moratorium nanti.
.
Bulan September baru 20hb, dah boleh berkira-kira untuk bawa famili bercuti
dengan wang tambahan bisnes part time ini."
.
Ada sesiapa nak buat duit tepi macam ni? Ini bukan skim duduk diam dapat duit.
Tapi duduk buat kerja dan dapat duit.
.
Saya buat 99% online. Share kat FB. Update kat IG. Buat IG dan FB story.
Hantar mesej personal. Sambil-sambil isi masa lapang.
.
Nak ajak orang pun mudah sebab meraka tak perlu keluar duit pun jika daftar.
.
Nak join?
#lubukrezekidta









 

dloanman

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Apr 15, 2012
Messages
22,125
Reaction score
1,654
Points
206
fuh terbaik bro! semoga sukses dlm bisnes ni
 

halhas

Active+ Member
Joined
Mar 13, 2013
Messages
3,314
Reaction score
4
Points
25
121123.jpg


Pagi-pagi baca mesej dari Dr Tengku Asmadi.

Tahniah kepada Mutawwif Hazim, seorang anak muda berusia 28 tahun,
golongan B40, yang kerjayanya terkesan teruk akibat Covid19
apabila industri perlancongan lumpuh.

Lihat Personal PV hanya 27,570 sahaja sebab itu sahaja yang dia
mampu beli untuk aktifkan akaun bisnes Atomy.

Ketika beliau datang jumpa saya 3 bulan yang lalu,
saya beritahu dia, saya hanya akan tolong orang yang tolong dirinya sendiri.
Saya ingat lagi dia berkata ‘Saya Percayakan Doktor’.

Beliau adalah bekas pelajar kursus Motivasi Alihan Pelajar saya.
Jadi saya boleh tegur dan boleh marah apabila dia buat sesuatu
yang tidak betul sebagai leader. Alhamdulillah dia ikut dan tidak membantah.

Hasilnya, dengan bermula kaki kanannya kosong, beliau berjaya menerajui ramgkaiannya dengan berkesan.

Hasilnya, beliau berjaya mencapai mastership sebagai Sales Master,
dan berpotensi mendapat pendapatan antara RM8k ke RM12k sebulan!!

Tahniah anak muda!!

Dr. Tengku Asmadi (DTA)
Sharon Rose Master
ATOM

Anda ingin tahu lebih lanjut tentang peluang ini.

Boleh klik link di bawah untuk join ke channel telegram private saya sekarang:

Klik Sini Untuk Join Channel Telegram

 

halhas

Active+ Member
Joined
Mar 13, 2013
Messages
3,314
Reaction score
4
Points
25
0.jpg


Lihat progres pendapatan seorang ahli Atomy yang komited daripada bulan Mei 2020

Naik sedikit demi sedikit daripada RM200++ hingga yang terkini RM12K+++.

Ia berlaku dalam masa 6 bulan.

Saya selalu pesan kpd downline, kalau dpt income 5 angka dlm masa 4-5 tahun lagi ok tak?

1.jpg


2.jpg


3.jpg


4.jpg


5.jpg




Anda ingin tahu lebih lanjut tentang peluang ini.

Boleh klik link di bawah untuk join ke channel telegram private saya sekarang:

Klik Sini Untuk Join Channel Telegram
 

halhas

Active+ Member
Joined
Mar 13, 2013
Messages
3,314
Reaction score
4
Points
25
Saya tak kisah selama mana masa diambil untuk menjana income.
Saya kisah bila saya gagal untuk mengajak kawan-kawan saya
di luar sana untuk join dalam atomy.
Saya mahu mereka nampak apa yang saya nampak.
 

halhas

Active+ Member
Joined
Mar 13, 2013
Messages
3,314
Reaction score
4
Points
25
1111.jpg

Inspirasi! Dari post DTA


Assalamu’alaikum semua.

Apabila saya ajak buat Atomy, sejak bula April 2020, sebab saya percaya Atomy
boleh bantu ubah pendapatan keluarga kita, insyaAllah.

Tiada apa pun yang akan berlaku tanpa rajin belajar dan rajin berusaha.
Dalam Atomy ini, jika kita terus buat tanpa henti, kejayaan pasti milik kita.
Cuma masanya sahaja yang belum tiba.

Berikut saya tunjukkan bukti pendapatan salah seorang daripada leader kita.
Dia percaya, dia buat, dia dapat.

#lubukrezekidta
#HMF

MAN JADDA WA JADDA!

Anda ingin tahu lebih lanjut tentang peluang ini.

Boleh klik link di bawah untuk join ke channel telegram private saya sekarang:


Klik Sini Untuk Join Channel Telegram
 

halhas

Active+ Member
Joined
Mar 13, 2013
Messages
3,314
Reaction score
4
Points
25
PKPB ramai yg terjejas teruk.
Jom sy ajar jana income tanpa perlu keluar rumah dan tanpa perlu menjual pun..

Team Tuan Afyan

Klik utk pendaftaran PERCUMA KEAHLIAN

Utk sebarang pertanyaan boleh hubungi sy
DI SINI
 
Sponsored Post
Top
Log in Register