Terbaru : Khalid Hamid Kembali dengan Panduan Forex "TFS Price Action Trading".

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.08616
USD / JPY
111.697
GBP / USD
1.2967
USD / CHF
0.97795
USD / CAD
1.32147
EUR / JPY
121.321
AUD / USD
0.66378

CG Sponsors




imforever

Freshie
Joined
Jun 20, 2018
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
Apa khabar?

Kali ini saya nak pesan "Jangan Main Forex".
Kalau main Forex alamat bye bye lah duit pelaburan anda.
Yang betulnya melabur/berdagang dalam Forex.
Kalau anda main forex bermaksud anda tak belajar betul betul lagi untuk berjaya di dalam Forex Trading.
Ada yang dah rugi beribu atau beratus ribu kerana bermain Forex.
Anda dah rugi berapa? :)

Untuk pengetahuan anda , pada bulan Februari dan Mac ini , ada kelas "Breakthrough Masterclass" akan di adakan
di Kuala Lumpur pada 22 & 23 FEB 2020 dan 21 & 22 MAC 2020.

Apa yang ada di woksyop ini?

Senarainya seperti di bawah :

1.Belajar face to face dengan Khalid Hamid dan tenaga pengajar lain yang berpengalaman.
2.Panduan TFSPAT FOREX (buku, pen, video tutorial, t-shirt dan sebagainya).
3) Panduan TFSPAT SAHAM.
4) Workbook berwarna-warni.
5) Trading journal, plan dan checklist.
6) 2x webinar & group support.
7) Hadiah-hadiah eksklusif.
8) Makan & minum sebanyak 6x untuk 2 hari.
9) Sijil penyertaan yang premium.

Kenapa anda perlu belajar teknik TFSPAT dengan Tuan Khalid Hamid?

1.Lebih dari 19,000 traders telah menggunakan teknik TFSPAT ini sejak 2011.
2.Ramai yang telah menjadi mentor dan full time trader selepas belajar teknik ini.
3.Mudah dan senang faham berdasarkan pengalaman selama 13 tahun.
4.Strategi hebat tanpa menggunakan sebarang indicator yang memeningkan.(naked chart sahaja).
5.Kelas praktikal 2 hari yang dibimbing oleh Tuan Khalid Hamid sendiri.
6.Mengajar pengurusan risiko,emosi,psikologi dan lain lain.
7.Cara shortcut untuk berjaya sebagai trader forex.

Jumlah nilai untuk semua di atas adalah RM7088 tetapi anda dapat diskaun sebanyak RM4189.
Untuk masuk kelas ini , anda hanya perlu keluarkan RM2899 sahaja.
Saya pun hairan kenapa Khalid Hamid caj murah sangat untuk kelas 2 hari ni.
Selalunya untuk kelas 2 hari ini paling minimum pun dalam RM5000 atau lebih.

Tak ramai yang dapat sertai woksyop ini , dalam 20 orang yang bertuah saja yer.
Kalau anda pernah beli panduan TFSPAT dan nak join kelas ini , ada diskaun lagi.
Sila reply dan minta kod diskaun.

Untuk maklumat lengkap dan video,testimoni peserta Breakthrough Masterclass yang lepas , sila klik laman web di bawah ini :

Breakthrough Masterclass


Kalau nak beli buku TFSPAT saja , klik link di bawah :

TFS Price Action Trading

Moga sukses dengan Forex Trading anda.
 
Sponsored Post
Sponsored Post
Top
Log in Register