Terbaik..abg polis layan cina tak nak sain surat saman..salute..

Recommended Brokers


strom

Legendary Member
Joined
Jul 18, 2011
Messages
17,846
Reaction score
4,711
Points
191
Sponsored Post

maslinkcc

Fun Poster
Joined
Mar 29, 2008
Messages
707
Reaction score
13
Points
15
tak pakai seat belt memang lah kene saman. tanya apa salah lagi ke?
 

jomie

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 24, 2008
Messages
6,845
Reaction score
613
Points
111
No komen..cume nak bagi logo je :D

 

joee

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 1, 2010
Messages
40,610
Reaction score
907
Points
161
astrokkk ni
 

simn

Fun Poster
Joined
Dec 21, 2009
Messages
791
Reaction score
11
Points
15
kikikii kena astrok tamil la tt
 

toyole

Fun Poster
Joined
Mar 23, 2010
Messages
250
Reaction score
0
Points
10
Lepas ni kena ada anugerah 'mat astrok' pulak.
Pagi2 lg dah mula buat research utk bagi astrok kat orang...kiikiki
 

pecot85

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2009
Messages
27,974
Reaction score
826
Points
161
bodd0hh cina ni...dah salah nak tunjuk ego pulak..x pakai unfirom...memang polis tu dah boh penerajang sedas
 

shahril_hyundai

Active Member
Joined
Jan 3, 2009
Messages
2,117
Reaction score
6
Points
25
Biasa la...byk makan khinzir tu perangai suka suka mengkhinzir buta saja......
 
Sponsored Post
Top
Log in Register