Terasa Diri Sangat Bagus?

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

lastshark

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2007
Messages
4,505
Reaction score
4
Points
25
ada sesetengah forumer yang terasa diri dan postingnya sangat bagus sehingga bila ada forumer lain groaned dia melenting.tetapi bila dia groan orang lain tak pula terasa dirinya bersalah kerana menidakkan pendapat forumer lain... :eek::eek:

apa pendapat anda tentang peranan groan...wajar atau tidak...
sila beri pendapat..hheeh
 
Sponsored Post

aHmadDaniEL

Banned
Joined
Jul 20, 2008
Messages
18,080
Reaction score
6
Points
115
ko nk kena groan ker?..:)):))sib baik kt sini xder..

bagi jer...biar terbakar abis...:)paid
 

aHmadDaniEL

Banned
Joined
Jul 20, 2008
Messages
18,080
Reaction score
6
Points
115
ada sesetengah forumer yang terasa diri dan postingnya sangat bagus sehingga bila ada forumer lain groaned dia melenting.tetapi bila dia groan orang lain tak pula terasa dirinya bersalah kerana menidakkan pendapat forumer lain... :eek::eek:

apa pendapat anda tentang peranan groan...wajar atau tidak...
sila beri pendapat..hheeh
sapo koya sangat tuh...acu royat nama, kawe nk tulom tambah groan dia..:eek:
 

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
benda duniawi ni bukan leh bawak ke sana pun....kecuali la kalau kita menyampaikan ilmu dengan ikhlas atau kita beri maksiat pada org ramai, yang tu pasti sampai ke sana sahamnya berjalan :D

TT jangan risau, biarlah org tu nak terasa besar ke kecik ke....TT redha dah ler....Allah bersama-sama org yang sabar.....

jazakallahukhairan :D
 

Kehidupan

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
Di dalam sesetengah section forum, kami telah menambah butang THANKS dan butang GROAN

Sila tekan butang THANKS pada sesuatu post ahli lain sekiranya anda ingin mengucapkan terima kasih dengan komen yang berilmiah.

Sila tekan butang GROAN sekiranya anda ingin menunjukkan perasaan tidak puas hati dengan post yang dilemparkan oleh seseorang ahli.

Sila jangan 'abuse' butang-butang ini. Gunakan sebaik mungkin sesuai dengan posting-posting yang dikeluarkan oleh ahli-ahli forum.

sumber : http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=55091
pandai2 la gunakannya.....:)
 

lastshark

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2007
Messages
4,505
Reaction score
4
Points
25
benda duniawi ni bukan leh bawak ke sana pun....kecuali la kalau kita menyampaikan ilmu dengan ikhlas atau kita beri maksiat pada org ramai, yang tu pasti sampai ke sana sahamnya berjalan :D

TT jangan risau, biarlah org tu nak terasa besar ke kecik ke....TT redha dah ler....Allah bersama-sama org yang sabar.....

jazakallahukhairan :D
ye.. gitulah hamba... mana boleh kita puaskan semua pihakkan.
 

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
kalau ada org groan dan tak puas ati tu ada lah sebabnya, tapi kalau takdak pasai tu, kesian le org yg kena :))
 

Dai_na

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2008
Messages
761
Reaction score
3
Points
15
ada sesetengah forumer yang terasa diri dan postingnya sangat bagus sehingga bila ada forumer lain groaned dia melenting.tetapi bila dia groan orang lain tak pula terasa dirinya bersalah kerana menidakkan pendapat forumer lain... :eek::eek:

apa pendapat anda tentang peranan groan...wajar atau tidak...
sila beri pendapat..hheeh
aku setuju...aku pn kene gak beb..:D
masalah nyer diorg 4 org jer groan aku..
org lain rilek jer..
admin x ckp ape pn...
igt diorg tu bgus sgt k??

tp aku dh malas nk layan..
wat x tau jer bro...:D
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register