BTC USD 38,812.9 Gold USD 1,814.09
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Terang nusa mendedah aurat

aiman27

Active+ Member
Joined
May 14, 2010
Messages
4,608
Reaction score
729
Points
71
sebelum ni tt dgr org bgtau staff perempuan terang nusa dan adventa pengkalan chepa, kelantan,malaysia. dikehehndaki mbuka tudung semasa masuk kilang tersebut. baru2 ni tt kebetulan mlalui kawasan tersebut tt tkejut dgn keadaan tersebut dimana staff ppuan hanya pakai kain penutup kepala yg jarang dan jelas menampakkan rambut dan telinga. kalau pekara ini berlaku di negeri dan negara bukan islam mgkin xpelik tapi kalu berlaku di sini agak aneh dan tak sepatutnya berlaku. diharapkan pihak berwajib spt maik, jakim dan kerajaan dpt mperbetulkan keadaan ini.

apa yg dimaklumkan sbb kena buka tudung adlh utk mngelak dr masuk habuk dlm produk. adakah tudung lebih berhabuk dr baju atau seluar? bukankah kalu bertudung dpt mghindar rambut dr tjatuh? yg menghairankan lg staff yg kerja admin pn kena buka tudung juga. faham2lah dlm kilang tu ada lelaki.

tt xde gambar nak letak kalau nak tgk keadaan ini boleh lalu di kwsn ini trutama masa rehat.
No. 1 Jalan 8 Pengkalan Chepa 2 Industrial Zone
Kota Bharu, Kelantan 16100
Malaysia
tel: +60 609-7735133
 
Sponsored Post

yusli

Fun Poster
Joined
Nov 2, 2007
Messages
704
Reaction score
9
Points
15
astaghfirullah...mcm tak caya pulak boleh berlaku kat sana
 

zerkz

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2009
Messages
6,040
Reaction score
47
Points
70
terpencil agaknya ni, atuapun kilang baru lagi.. tapi apepun kene kasi warning..
 

abahmu

Legendary Member
Joined
Feb 21, 2007
Messages
17,952
Reaction score
126
Points
123
tt boleh buat aduan online kpd PBT..insyaallah akan ada feedback dgn segera....aku selalu je buat aduan online psl2 bnda2 yg mcm ni mmg cepat tindakan diaorg..

ni link dia http://www.mpkbbri.gov.my/eaduan
 

waepy

Active+ Member
Joined
Sep 9, 2011
Messages
4,626
Reaction score
339
Points
51
pekerja sana x report ke...???
 

biggie80

Active+ Member
Joined
Jul 14, 2010
Messages
3,293
Reaction score
802
Points
71
ni kilang med equipment nih :-?
 

majuniagadotcom

Active+ Member
Joined
Feb 21, 2012
Messages
2,706
Reaction score
6
Points
25
TT baru lalu dan ternampak.. tapi huraian macam dah comfirm.. huhuuu..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register