To Sell Tepung Kek Coklat Segera Tempatan

CG Sponsors




skafever69

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
4,427
Reaction score
20
Points
25
Sesiapa nak membeli tepung kek segera buatan tempatan boleh email kepada saya.

Independent_services08yahoo.com

Satu bungkus mengandungi:

Tepung Kek
Serbuk Coklat
Coklat Rice
Coklat Cair
Gula


Cara-Cara untuk memasak hanya memerlukan telur dan mentega sahaja

Harga satu bungkus RM 12.00

Berminat boleh email kepada saya.
 
Sponsored Post

marwan

Fun Poster
Joined
Jun 29, 2006
Messages
226
Reaction score
0
Points
10
Bini aku pun ada jual tepung kek segera coklat moist ... aku tumpang kat sini boleh eh? website dia : http://mrsmarwan.fotopages.com
harga rm 10.00 jer tak termasuk kos penghantaran rm 2.50 (melalui pos parcel)

kalau order banyak kos penghantaran murah sikit kot. apa2 hal pi la website tu...setakat ni ada buat kek coklat jer..kek perisa lain tak buat sebab takde masa...kek coklat pun dah ramai gila yang order..

ini buatan rumah jer..home made..packing semua sendiri..tarak upah pekerja.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register