Tempat untuk servis seo dan backlink yang murah.. Servis lain pun ada...

Recommended Brokers


Sponsored Post

Almalutz

Freshie
Joined
Jun 2, 2016
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
If anyone looking for website design and development services along with search engine optimization the eNvent Software Technologies is the best in this field. They provide affordable services with desired guaranteed results.

_________________________________
Best SEO Company in Lucknow
Website Development Company Lucknow
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,773
Reaction score
561
Points
161
care to explain?
Kalau guna Webmaster tools, separuh daripada teknik SEO sudah berjaya kita buat. Tetapi semua itu hanyalah on site SEO.

Selebihnya adalah teknik grey hat dan black hat yang Google tak suka dan akan penalize.
 

xilem891

Freshie
Joined
Jun 23, 2017
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
kalau nak power seo kena buat benda tu nampak betul2 grow secara asli..
 

abang gendut

Active Member
Joined
Jun 16, 2015
Messages
2,066
Reaction score
154
Points
33
Kalau guna Webmaster tools, separuh daripada teknik SEO sudah berjaya kita buat. Tetapi semua itu hanyalah on site SEO.

Selebihnya adalah teknik grey hat dan black hat yang Google tak suka dan akan penalize.
Webmaster tools tu biasanya banyak kat dalam Cpanel kan. Grey hat & Black hat tu macam mana plak masta ?
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,773
Reaction score
561
Points
161
Webmaster tools tu biasanya banyak kat dalam Cpanel kan. Grey hat & Black hat tu macam mana plak masta ?
Webmaster tools tu milik Google.

https://www.google.com/webmasters/tools/

Yang black hat atau grey hat tu... buang masa diterangkan nanti buat penat badan sahaja buat kerja atau buang duit bayar dekat internet marketer buat.

Sekali bila Google jumpa lubang, habis website kena ban.

Pasal tu buat apa teknik pun, prestasi kena naik secara berkala.

Jangan trafik atau ranking naik mendadak. Nanti kena penalti.

Ada satu blog saya promote dalam tahun 2015 kena ban setelah masuk 3 bulan kerana tiba2 naik mendadak. Bukan teknik black/grey pun tetapi ada satu kandungan jadi viral tak ingat.

Lepas hari ketiga, terus blog kena ban.

Search kat Google memang tak keluar terus dah.

Baru sahaja rancang nak pasang adsense masa tu.

Nasib badan.
 

abang gendut

Active Member
Joined
Jun 16, 2015
Messages
2,066
Reaction score
154
Points
33
Webmaster tools tu milik Google.

https://www.google.com/webmasters/tools/

Yang black hat atau grey hat tu... buang masa diterangkan nanti buat penat badan sahaja buat kerja atau buang duit bayar dekat internet marketer buat.

Sekali bila Google jumpa lubang, habis website kena ban.

Pasal tu buat apa teknik pun, prestasi kena naik secara berkala.

Jangan trafik atau ranking naik mendadak. Nanti kena penalti.

Ada satu blog saya promote dalam tahun 2015 kena ban setelah masuk 3 bulan kerana tiba2 naik mendadak. Bukan teknik black/grey pun tetapi ada satu kandungan jadi viral tak ingat.

Lepas hari ketiga, terus blog kena ban.

Search kat Google memang tak keluar terus dah.

Baru sahaja rancang nak pasang adsense masa tu.

Nasib badan.
Thanks Masta untuk pencerahan, selebihnya den google je la.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register