tempat sambung belajar

CG Sponsors




mim_enterprise08

Active Member
Joined
Jun 6, 2008
Messages
1,185
Reaction score
2
Points
25
salam semua...

nak mintak tolong sket..ade sape2 boleh bg pendapat pasal sambung bljr kat IKM JB x?tmpt tu ok x dari segi disiplin student n ape2 pendapat la tentang belajar kat situ....adik aku ni kene reject matrik maru ni sbb pointer jatuh..bawah 3++..huhu..aku sebagai abang kene la tolong dia sbb dia dapat offer kat IKM JB nie..daftar 11 januari isnin nie..boleh bg info pasal tmpt tu x..n ok x bljr c2 or ade cadangan lain sbb result SPM dia ok..ble tahan..
 
Sponsored Post

mim_enterprise08

Active Member
Joined
Jun 6, 2008
Messages
1,185
Reaction score
2
Points
25
please..my father need the result this evening..hope somebody can help me..
 

hazirah

Super Active Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
6,907
Reaction score
100
Points
73
yang... adik u kne reject matrix teros nk bg msok ikm ker...

ambik la diploma kt mna2... ikm sijil kmahiran je....


anyway ada spupu aku kne mengulang matrix sbb pointer jatuh, 2nd time die ngulang die blajar betul2... skang dah sambung degree ambik medic....
 

mim_enterprise08

Active Member
Joined
Jun 6, 2008
Messages
1,185
Reaction score
2
Points
25
lagi 1..adik aku ni mudah ikut kawan..salah satu perkara yang merisaukan aku gak tu..cmner yer..
 

hazirah

Super Active Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
6,907
Reaction score
100
Points
73
kalau x dpt msuk matrix, aply la dip ipta ke, uitm ker... politeknik ker...


just pndapat jer...
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
ko soh adik ko apply u or kolej pro mara..
skang nie pin UPU da jual..
apply la skng..
 

mim_enterprise08

Active Member
Joined
Jun 6, 2008
Messages
1,185
Reaction score
2
Points
25
yang... adik u kne reject matrix teros nk bg msok ikm ker...

ambik la diploma kt mna2... ikm sijil kmahiran je....


anyway ada spupu aku kne mengulang matrix sbb pointer jatuh, 2nd time die ngulang die blajar betul2... skang dah sambung degree ambik medic....
tapi yang nie kn x silap dia dapat tawaran diploma..bukan sijil kemahiran la rasenyer yang..
 

maxbiz77

Active+ Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
3,665
Reaction score
9
Points
25
betul tu.. dah result spm ok.. baik amik dip kat uitm ka. bukan nak peleceh ikm ye. satu lagik.. takleh ke wat rayuan utk teruskan matrik tu. rasanya derang leh pertimbangkan kot. cube la...
 

mim_enterprise08

Active Member
Joined
Jun 6, 2008
Messages
1,185
Reaction score
2
Points
25
baru pas call dia nie..dia dapat dip mekanikal gas..bukan sijil kemahiran..
 

eez99

Active Member
Joined
Sep 30, 2008
Messages
1,727
Reaction score
1
Points
25
ko soh adik ko apply u or kolej pro mara..
skang nie pin UPU da jual..
apply la skng..
aku sokong tu..kalo result adik ko da ok, better apply yg len...bkn IKM tu x bgs....tp rugi r ngn plhn cmtu...poli ae, kolej ade, mcm2 ade...nk x nk je...kalo die nk ikut mmbr sgt, suh die keje...xpyh bljr...hbs boreh jo kalo sk ikut2an ni...xde pendirian yg tetap. pyh skit....nk bljr ni ats dr sendiri...watpe nk ikut mmbr????
 
Sponsored Post
Top
Log in Register