BTC USD 47,715.4 Gold USD 1,755.61
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tempat mkn (area KL) mana yg ada Karaoker?

Gegel

Junior Member
Joined
Oct 10, 2008
Messages
59
Reaction score
3
Points
11
Ok..ari tu saya tnpa pasal nk mkn Western food kat mana best.. ramai yg sajes mkn kat kg baru...sy dah pegi... Mmg besT lah!

Skang sy nk mkn kat tmpt yg ada karaoker @ live band lak...
kat mana yg best yer.... Tp sy prefer more to karaoker lah.. :">

Sbb mkn kat sini murah skit berbanding tmpt yg ada Live Band...sbb slalu tmpt yg ada Live band ni tmpt xklusif + mahal...#:-S
Tp kalo ada tmpt yg murah/berpatutan..leh lah suggest kan skali..

So any Suggestion? Area KL je ek....
 
Sponsored Post

mytrade

Super Active Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
7,159
Reaction score
258
Points
91
Ok..ari tu saya tnpa pasal nk mkn Western food kat mana best.. ramai yg sajes mkn kat kg baru...sy dah pegi... Mmg besT lah!

Skang sy nk mkn kat tmpt yg ada karaoker @ live band lak...
kat mana yg best yer.... Tp sy prefer more to karaoker lah.. :">

Sbb mkn kat sini murah skit berbanding tmpt yg ada Live Band...sbb slalu tmpt yg ada Live band ni tmpt xklusif + mahal...#:-S
Tp kalo ada tmpt yg murah/berpatutan..leh lah suggest kan skali..

So any Suggestion? Area KL je ek....

Shah Alam area Batu 3.....
dari Federal Highway selepas tol batu 3 amik susur ke kiri, lalu depan kilang gula terus melepasi susur Elite Tol (jgn masuk ke tol) terus lagi lepas jejantas jalan kaki ada simpang ke kiri...atas bukit!

Memang boleh layan karaoke kat situ dan ramai orang terutama malam minggu!

Klu tk silap Pirates Caroke kot...
makanan pun boleh tahan!
 

Gegel

Junior Member
Joined
Oct 10, 2008
Messages
59
Reaction score
3
Points
11
Jauh sgt tu hikhik....
kat area2 KL, ada tak?
 

Brad Pitt

Active Member
Joined
May 11, 2007
Messages
1,281
Reaction score
0
Points
20
ada,kt jln sultan ismail tu aku tgk penuh lagi setiap mlm,siap ada karoeke lagi...pergi lah try.Western food tak sure laa ada ker idak..:">
 

Gegel

Junior Member
Joined
Oct 10, 2008
Messages
59
Reaction score
3
Points
11
ada,kt jln sultan ismail tu aku tgk penuh lagi setiap mlm,siap ada karoeke lagi...pergi lah try.Western food tak sure laa ada ker idak..:">

xkisah dah western ke malay ke...hehehe
janji ada karaoke....
Leh kasi details skit tak direction nya itu...
Jln sultan ismail, tang mana kedai nyer?
sy ni bab2 jln KL fail skit #:-S
 

badangiler

Active+ Member
Joined
Sep 12, 2007
Messages
3,980
Reaction score
4
Points
25
hehehe..kat bulatan kampung pandan tuh pon ada gak..
leh la cuba di situ..
 

Gegel

Junior Member
Joined
Oct 10, 2008
Messages
59
Reaction score
3
Points
11
hehehe..kat bulatan kampung pandan tuh pon ada gak..
leh la cuba di situ..

erkk bualatan kg pandan?? tang mana lak ni #:-S
kalo leh biar ar tmpt ni happening skit...
kalo leh xnak la just ada tv satu..ada mic...pastu org 2,3..
 

katsumoto

Active Member
Joined
Oct 21, 2006
Messages
1,783
Reaction score
38
Points
30
ni nak makan ke nak menyanyi? hehe
 

beepinkyz

Fun Poster
Joined
Jun 28, 2008
Messages
404
Reaction score
0
Points
10
kat taman melawati.. ada satu.. yang ni ada live band ajer.. tapi tengok dorg performace memang best
kat taman sri gombak pon ada satu yang ni karoake..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register