|||Tempat bercuti tenangkan fikiran sensorg|||

CG Sponsors




L.O.V.E

CG Top Poster Club
Joined
Jul 9, 2007
Messages
28,931
Reaction score
6
Points
120
nak tanya cadangan kawan2 sekalian.. kat mana tempat yang best tuk bercut sensorg utk tenangkan fikiran..
yang senang dapat public transport..
dan kalau boleh yang budget dalam masa terdekat nie..
terima kasih :">
 
Last edited:
Sponsored Post

Cuppy Cakes

Legendary Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
12,140
Reaction score
35
Points
120
TT prefer nak pegi pulau or nak pegi shopping2?
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,274
Reaction score
1,211
Points
221
nak tenangkan fikiran macam mana nih??? bagi aku benda yang paling menenagkan fikiran aku adalah tempat yang bising atau tempat yang membuatkan aku sibuk... kalau sibuk ni buatkan aku tidak memikirkan benda benda yang lepas dan ini membuatkan aku tenang...contohnya tengok wayang (citer komidi, main bowling.... layan karaoke.... kalau setakat tepi pantai atau air terjun tu tak boleh tenangkan fikiran aku sebab tempat tu membuatkan aku lagi banyak berfikir....
 

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,274
Reaction score
1,211
Points
221
tenangkan fikiran daripada apa??? kerja??? clash ngan balak...masalah family???? kena tau tu..... kalau kerja baik pi pantai atau air terjun... kalau clash baik pi wayang, karaoke, lepak lepak ngan member, shopping, pub, disco.... masalah family....Lu pikir lah sendiri....
 

L.O.V.E

CG Top Poster Club
Joined
Jul 9, 2007
Messages
28,931
Reaction score
6
Points
120
tenangkan fikiran daripada apa??? kerja??? clash ngan balak...masalah family???? kena tau tu..... kalau kerja baik pi pantai atau air terjun... kalau clash baik pi wayang, karaoke, lepak lepak ngan member, shopping, pub, disco.... masalah family....Lu pikir lah sendiri....
kalau lyn cakap semua camne ek :-?
 

Cuppy Cakes

Legendary Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
12,140
Reaction score
35
Points
120
nak tenangkan fikiran macam mana nih??? bagi aku benda yang paling menenagkan fikiran aku adalah tempat yang bising atau tempat yang membuatkan aku sibuk... kalau sibuk ni buatkan aku tidak memikirkan benda benda yang lepas dan ini membuatkan aku tenang...contohnya tengok wayang (citer komidi, main bowling.... layan karaoke.... kalau setakat tepi pantai atau air terjun tu tak boleh tenangkan fikiran aku sebab tempat tu membuatkan aku lagi banyak berfikir....
btol jgk ape yg ko ckp ni..
tp len org len cara nye bro..
bg aku,lg sesak kepala otak aku kalo aku pegi tmpt2 yg crowded..
at least kalo kt pegi tmpt yg mcm TT nak pegi,kt blh renung kembali ape yg tlh kt lakukan..
pk kan cara utk fix bende2 tu semua..
kalo gi tmpt2 sesak,mmg akan hilang but it just temporary jek kan..

sorry, juz my 2 cents..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register