BTC USD 37,765.0 Gold USD 1,772.82
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Tempahan Button badge,keychain dan Magnetic paper clip

yangdicipta

Freshie
Joined
Sep 20, 2010
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
Assalamualaikum!!
Kepada semua warga Carigold yang budiman.

Ceriakan majlis anda dan abadikan kenangannya dalam bentuk button badge, keychain atau magnetic paper clip yang dengan kos yang terendah!:):)

8HRFeT


8RL8Te


PM saya untuk harga yang terbaik!
 
Sponsored Post

hazwan17

Super Active Member
Joined
Nov 24, 2007
Messages
7,442
Reaction score
3
Points
65
ade minimum order tak..wat sekeping je boleh?
 

NightFury

Active+ Member
Joined
Jan 7, 2010
Messages
3,476
Reaction score
11
Points
25
gmbr xda pun . atau aku jer yg xdpt tngk
 

yangdicipta

Freshie
Joined
Sep 20, 2010
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
huhu..baru belajar guna intenet nih.tak reti nak letak gambar.kalau wat sekeping boleh tp mahal lah sket harganya.
 

Photofast

Active+ Member
Joined
Jul 16, 2010
Messages
4,646
Reaction score
31
Points
30
waaaaaaa lawa

minimum order dia brapa?
 

yangdicipta

Freshie
Joined
Sep 20, 2010
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
waaaaaaa lawa

minimum order dia brapa?
Assalamualaikum
minimum order 2 keping.RM 10 sekali ngan pos.semua pattern(pin,keychain atau kelip magnet)harga serupa.Kalau lebih dari lima puluh keping boleh kira harga borong.untuk harga borong boleh bincang personal.Saya boleh emailkan harganya
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register