BTC USD 65,953.3 Gold USD 1,785.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help tempahan Air Asia:boleh dibatalkan tak??

saiful6445

Fun Poster
Joined
Feb 7, 2010
Messages
263
Reaction score
1
Points
15
Assalamualaikum semua..
saya nak tanya otai2 CG,kalau kita buat tempahan Air Asia boleh ke kita batalkan..batal ni maksudnya dapatkan bayaran balik,klu batal suka2 dah tentu la boleh..saya buat tempahan beberapa bulan lepas utk penerbangan bulan 7,2011..sbb wife dijangka besalin masa tu..masa tempah xngandung lagi..sape2 yg tau minta jawapan k..
TERIMA KASIH..
 
Sponsored Post

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
tukar nama boleh kalau awal...

kalau nk batal terus.....si empunya tiket kena ada reason kukuh...cth: surat dr doktor tentang larangan terbang akibat komplikasi kesihatan kritikal...
 

kalau

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
aku congak2 boleh. kena bawak la surat dari doktor....
 

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Kalo x dpt duit balik hang tukar nm
Kalo ada rezeki ada org beli
 

saiful6445

Fun Poster
Joined
Feb 7, 2010
Messages
263
Reaction score
1
Points
15
awalnya tempah..

masa rm9 aritu..tp total2 jadi byk gak la sbb 3seat depan sekali..seat saja rm25,3 seat pegi blk dah berapa..depan selesa skt..cukai,bagasi semua gedebak gedebuk rm350 gak..tahun lepas ada gak aku batal tp rm30 xde hal la sgt..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register