BTC USD 61,076.3 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

TEMPAH LOGO RM50!!!Khas untuk warga cg

Status
Not open for further replies.

deryl96

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Sep 6, 2010
Messages
244
Reaction score
0
Points
10
TEMPAH LOGO !!!!

HANYA RM 50 ringgit untuk setiap logo..khas untuk warga cg!!!!!
boleh pm atau comment saya....

atau emailkan keterangan logo ke [email protected] atau boleh call saya di talian 017-6858022...
1)Nama Syarikat atau individu
2)keteranagan produk atau servis
3)maklumat tambahan


kalau setuju...bank in kat deposit 50%.....

saya akan sediakan sekurang-kurangnya 5 contoh logo untuk pilihan..
:)paid:)paid:)cgrock

TEMPAH 2 ATAU LEBIH ADA DISKAUN...

macam2logo.gif
 
Last edited:
Sponsored Post

waksugeh

Active Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
1,117
Reaction score
7
Points
25
logo apa ne???
ada contoh tak???
 

ilhamic

Super Active Member
Joined
Dec 13, 2009
Messages
7,370
Reaction score
52
Points
70
Umm..dah naik harga pulak..hmmm
 

waksugeh

Active Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
1,117
Reaction score
7
Points
25
logo ne, kita bagi design then u buat....
atau, kita bagi konsep then u designkan...

other, logo ne dalam bentuk sticker...
atau [email protected] jer...
atau bentuk2 lain (metal ke, plastik ke)???
 

deryl96

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Sep 6, 2010
Messages
244
Reaction score
0
Points
10
logo ne, kita bagi design then u buat....
atau, kita bagi konsep then u designkan...

other, logo ne dalam bentuk sticker...
atau [email protected] jer...
atau bentuk2 lain (metal ke, plastik ke)???

logo nie dua2 boleh u bagi konsep atau design i buat jer...

logo nie dalam bentuk picture....kalau nak buat jadi sticker boleh jer....ader cajlah untuk buat sticker kalau nak sekeping je bolehlah percuma....huhuh...:)cgrock aper2 pun pm jangan x pm!!!
 

nazwa69.net

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2007
Messages
5,729
Reaction score
61
Points
75
tt.. nak 2 logo leh dapat diskaun ke?
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register