BTC USD 38,219.1 Gold USD 1,843.21
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Telefon..

shahrezalin

Fun Poster
Messages
863
Joined
Nov 9, 2008
Messages
863
Reaction score
0
Points
10


Satu hari ketika baru saja tiba dr subang, aku singgah sekejap di Klcc.Aku ada something utk dibeli. Ketika aku sedang melihat brg dikedai, tiba-tiba perut aku terasa memulas. Apalagi aku pun terus bergegas ke tandas kat level tu.Masuk saja kat situ,aku tengok ada 3 bilik air.Satu tu bertutup,so aku pegi yg disebelahnya. Baru saja aku duduk,aku terdengar suara dari sebelah…

“Haa,camna sekarang ?” Aku pun bukan suka nak berbual ngan org yg aku tak kenal kat tandas tu.

Ntah camna,akhirnya aku balas juga “Ok gak ler”

Kemudian suara tu bertanya lagi “Ko nak gi mana ni??”

Iskk..Aku mula rasa musykil skit..tapi aku kata “Aku nak balik,singgah sini nak beli brg sikit”

Lepas suara tu bertanya lagi “Bila ko nak gerak ni??”

Aku selamba jer kata “Lepas aku sudah ni,abis beli aku chow la”.

Kemudian aku terdengar lagi suara org sebelah tu berkata “Hei,aku call balik ko lepas nilah,tiap kali aku tanya soalan kat ko, mamat ***** sebelah aku ni asyik jawap jer!!!


:eek::eek::eek::eek:
 
Sponsored Post

nashburn

Super Active Member
Messages
6,374
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
69
Points
70


Satu hari ketika baru saja tiba dr subang, aku singgah sekejap di Klcc.Aku ada something utk dibeli. Ketika aku sedang melihat brg dikedai, tiba-tiba perut aku terasa memulas. Apalagi aku pun terus bergegas ke tandas kat level tu.Masuk saja kat situ,aku tengok ada 3 bilik air.Satu tu bertutup,so aku pegi yg disebelahnya. Baru saja aku duduk,aku terdengar suara dari sebelah…

“Haa,camna sekarang ?” Aku pun bukan suka nak berbual ngan org yg aku tak kenal kat tandas tu.

Ntah camna,akhirnya aku balas juga “Ok gak ler”

Kemudian suara tu bertanya lagi “Ko nak gi mana ni??”

Iskk..Aku mula rasa musykil skit..tapi aku kata “Aku nak balik,singgah sini nak beli brg sikit”

Lepas suara tu bertanya lagi “Bila ko nak gerak ni??”

Aku selamba jer kata “Lepas aku sudah ni,abis beli aku chow la”.

Kemudian aku terdengar lagi suara org sebelah tu berkata “Hei,aku call balik ko lepas nilah,tiap kali aku tanya soalan kat ko, mamat ***** sebelah aku ni asyik jawap jer!!!


:eek::eek::eek::eek:

Dah penah baca... tp version english punya
Apa2 pun layannn :eek::eek:
:)cgrock:)cgrock
 

kasmarol

Super Active Member
Messages
9,942
Joined
Dec 12, 2008
Messages
9,942
Reaction score
59
Points
80
huh org lain rupenye #:-S layann:D
 

shahrezalin

Fun Poster
Messages
863
Joined
Nov 9, 2008
Messages
863
Reaction score
0
Points
10
tp dalam toilet pon smpt dia cakap dalam telepon smbl membuang
 

Ahwazi Mustafa

Legendary Member
gem
Messages
11,542
Paid Membership
Joined
Feb 18, 2008
Messages
11,542
Reaction score
17
Points
130
hahahahahahaha!!!nak gelak habis!!!!rock lah bro!!!! :))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register