BTC USD 63,879.4 Gold USD 1,773.48
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Telefon Pc-Pc, Pc-Mobile Percuma!Daftar Sekarang!

Deean

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Dec 2, 2007
Messages
373
Reaction score
0
Points
10
Program yang baru dilancarkan pada 25 Disember 2007 dan sedang meletup hangat, panggilan dari pc-pc percuma dan banyak kelebihan lain lagi.

Anda hanya perlu daftar dan bila aktif call no id mammber dan borak sampai lebam!

klik sini www.skyetel.net dan cari free ENum..
klik dan daftar, anda perlu letak refferer kalau tidak xboleh daftar..
masukkan id dibawah pada referer untuk lenkapkan pendaftaran:

Id ENum :8888001000061
Nama : Taqiyuddin Ruslan


Bila anda mendaftar anda perlu download platform yang macam bentul tel untuk membuat pangiilan, untuk memudahkan anda, download cara-cara nak download kat bawah ini dan cara-cara nak aktifkan perkhidmatan ini dibawanh, sebarkan benda ini dan anda akan mendapat kredit bila ada orang mendaftar dibawah anda..:D ..

p/s :lepas kamu semua sudah mendownload platform dan sedia untuk membuat panggilan sila call no id ENum saya 8888001000061, jika hanya online sahaja talian akan dapat dihunbungi.

P/s :Daftar segera sebelum tarikh tamat dalam masa terdekat, terhad!!:)paid :)paid :)paid :)paid

Klik untuk Download cara-cara guna>> http://www.sukeri.com/manual_eNum.ppt
 
Sponsored Post

znlftr

Active+ Member
Joined
Dec 13, 2006
Messages
3,278
Reaction score
2
Points
25
Program yang baru dilancarkan pada 25 Disember 2007 dan sedang meletup hangat, panggilan dari pc-pc percuma dan banyak kelebihan lain lagi.
baru lancar hari ni, dah meletup hangat....:-?

ko dah try call ke bro?
 

Deean

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Dec 2, 2007
Messages
373
Reaction score
0
Points
10
aku dah try, aku call mamber aku bole je.
tapi sementara waktu skrg panggilan adari pc ke umah belum diaktifkan lagi...pc to pc ok!
 

hil.my

Active+ Member
Joined
Dec 25, 2007
Messages
2,939
Reaction score
155
Points
38
ok.. sy pon dah d/load..
Taqiyuddin call sy pon ok jer..

heheh.. mai ramai!! kita leh buat meeting ke..

IM meeting lah.. :)
 

Deean

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Dec 2, 2007
Messages
373
Reaction score
0
Points
10
Kalau sapa2 rasa perlu jimatkan duit topup or bill phone bolehla gunakan cara ini untuk jimat, saya call mohdhilmi tadi saya dengar ok je..xde putus2..
 

buya

Active Member
Joined
Feb 1, 2007
Messages
1,519
Reaction score
8
Points
25
waaaaaa....aku dah register bro!!!!!
ni no aku: 8888001000135

pastu camane nak buat call??
 

buya

Active Member
Joined
Feb 1, 2007
Messages
1,519
Reaction score
8
Points
25
waaa..cam besh je nih..:-? :-? :-?

try ler..join lah bwh aku..sian kat aku..aku baru jer register..nak jgk dpt point :((
no em: 8888001000135
nama: fadzilah akmal hj ali
 

TamingSari

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,495
Reaction score
162
Points
138
setakt pc ke pc better skype.. aku tunggu pc ke phone la.. ntah2 kene charge gak
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register