BTC USD 60,054.2 Gold USD 2,411.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Teknik trade mrlan09

Sponsored Post

Lama xshare..Share skit trading style depo ciput 2-3 hari withdraw. Ulang2. inspirasi masta mrlan trsr trading style. Semua trading sama je, saham ke, fx ka..konsepnya sama:
1. catalyst/sentimen. 2. Teknikal SNR kena faham.

#Bursa saham pun best skrg. 😁.Bleh layan guna Trsr. Banyak kaunter tgh uptrend. Tiap2 minggu profit. 😁.
 

Attachments

  • 340.4 KB Views: 13
Lama xshare..Share skit trading style depo ciput 2-3 hari withdraw. Ulang2. inspirasi masta mrlan trsr trading style. Semua trading sama je, saham ke, fx ka..konsepnya sama:
1. catalyst/sentimen. 2. Teknikal SNR kena faham.

#Bursa saham pun best skrg. 😁.Bleh layan guna Trsr. Banyak kaunter tgh uptrend. Tiap2 minggu profit. 😁.
Terbaik.. Padu sangat ni.
 
Terbaik.. Padu sangat ni.
CIput aja ni masta. Sentimen skrg drp data2 ekonomi, confirm usd menguat sbb ekonomi us masih kukuh. Interest rate lambat lagi lah us nk cut. Blehla pakat ambik kesempatan utk bbrp mgu ni..cari entry pada snr yg kukuh sbb arah sudah jelas.
 
CIput aja ni masta. Sentimen skrg drp data2 ekonomi, confirm usd menguat sbb ekonomi us masih kukuh. Interest rate lambat lagi lah us nk cut. Blehla pakat ambik kesempatan utk bbrp mgu ni..cari entry pada snr yg kukuh sbb arah sudah jelas.
Yen lemah btul ya masta
 
Nk share skit..saya igt awal2 beli video trsr dlu sy igt da boleh concur market. Rupanya video trsr tu hanyalah sebahagian teknik snr yg ditunjukkan. Bkn kesemuanya. selebihnya perlu kaji sendiri pakai h4, daily, weekly. Tp at least dpt membuka minda kita cara trade yg konsisten. Cara entry da ditunjukkan dlm part 2. Paling penting kat mana kita nak stop trade. Yg ni tak ditunjukkan kesemuanya. Kalau tahu dgn jelas kat mana nk stop, kita bleh elakkan putaran ganas arus reversal yg akan melenyapkan semula semua usaha2 & profit diperoleh. 😁.
 
Nk share skit..saya igt awal2 beli video trsr dlu sy igt da boleh concur market. Rupanya video trsr tu hanyalah sebahagian teknik snr yg ditunjukkan. Bkn kesemuanya. selebihnya perlu kaji sendiri pakai h4, daily, weekly. Tp at least dpt membuka minda kita cara trade yg konsisten. Cara entry da ditunjukkan dlm part 2. Paling penting kat mana kita nak stop trade. Yg ni tak ditunjukkan kesemuanya. Kalau tahu dgn jelas kat mana nk stop, kita bleh elakkan putaran ganas arus reversal yg akan melenyapkan semula semua usaha2 & profit diperoleh. 😁.
nak kena mintak mrlan sambung part 3 ni...kasi kaver mana yg belum bongkar 🤭
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.09130
USD / JPY
157.855
GBP / USD
1.27015
USD / CHF
0.91477
USD / CAD
1.36465
EUR / JPY
172.267
AUD / USD
0.67540

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register