Teknik trade berdasarkan NEWS. Mari kita cuba teknik ni pulak.

Recommended Brokers


halemfd

Freshie
Joined
Apr 14, 2010
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
i baru nak join forex nak tahu dima sumber ilmu yg boleh saya baca sambil buat trade
 
Sponsored Post

cj7

Fun Poster
Joined
Apr 14, 2010
Messages
772
Reaction score
6
Points
15
salam masta2 seme...
aku newbie yg gah bjinak2 ngn trade forex ni..
so nk mtk pndapat masta2 seme cr nk link kan info dri news 2 ngn chart..:-?
sori newbi br bljar..
 

radzi_kimura

Freshie
Joined
Jan 24, 2011
Messages
12
Reaction score
0
Points
8
boleh filter news yg high impact dari forexfactory, dailyfx, newsimpact,forextraderdaily, henryliu, fasteconomicnews, forexpeacearmy pon ade, siap tunjuk history lg so kite boleh letak target point (TP) yg terbaik
 

mohamad71

Active Member
Joined
Apr 23, 2007
Messages
2,054
Reaction score
19
Points
25
malam ni nak test demo heheh PO sell limit 1.3672 sl 1.3740 tp 1.3550
 

rikh

Freshie
Joined
Sep 28, 2010
Messages
37
Reaction score
0
Points
6
nak korang tau, selalunya pada waktu news ni broker-broker menaikkan spread (ketika news besar) dan kemungkinan juga akan berlaku slippage bila news keluar. jadi jaga-jaga lah ye. :)
As Salam....bro..slippage nie mcmne eh?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register