BTC USD 53,949.5 Gold USD 1,792.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Teknik terbaik jual kerepek

Sponsored Post

aiman27

Active+ Member
Messages
4,608
Joined
May 14, 2010
Messages
4,608
Reaction score
729
Points
71
selain kerepek brg ape leh guna kaedah ni?
 

zack_cool

Active Member
Messages
1,084
Joined
Dec 11, 2011
Messages
1,084
Reaction score
4
Points
25
bagus ni thread ni..tapi yang rak tu kena survey la plak.
 

lobolobo

Fun Poster
Messages
145
Joined
Sep 11, 2009
Messages
145
Reaction score
0
Points
10
terbaeklah tt...sy baru jer nk start bisnes ni dlm minggu depan..bukan kerepek,tapi karipap yang kecik2 tu..dikira kerepek lah kot
nak try letak kat stesen2 minyak,kedai2 runcit berdekatan...
tak terpikir pulak tentang rak yg tt bagitau ni...good idea lah tt...thanks tt.
nanti update sambutan balek yer..
 

hurairah01

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
8,979
Joined
Jun 12, 2008
Messages
8,979
Reaction score
21
Points
65
tt, mana nak cari rak cam tu ye. Ambe ada cam cam kerepek nak jual. Cuma memang tengah cari rak cam tu.
 

sp.humaidi

Junior Member
Messages
59
Joined
Jan 23, 2013
Messages
59
Reaction score
0
Points
6
Aku baru makan malam tadi..mengantuk ditengah malam, selongkar peti ais, jumpa dan makan..sedap n pedas..huhu
boss, Jeruk madu pak ali dah ada jual ke?

aku nak consignment or supply COD jeruk madu pak ali buleh ke? tau kan jeruk madu pak ali yg popular belah utara tu? yg jeruk dia di jamin tidak batuk kalau di makan, pastu dia rendam guna apple cider dan madu (tanpa acid cuka dsbgnya), air dia buleh buat jus,buatan uslim pulak tu..

kalau buileh consignment or cod kita cityer lanjut ye..
 

sp.humaidi

Junior Member
Messages
59
Joined
Jan 23, 2013
Messages
59
Reaction score
0
Points
6
Layari www.spplas.com dan call saya humaidi 016-7720713 kalau cari company yang leh wat packaging design dan printing preform bag....
Mslhnya packaging material pembekal kerepek melayu msh guna plastik. Cubalah msk foil. Walaupun investment tinggi tp takde le kerepek lemau.
Skrg sy pun mengalami mslh yg sama. Habis market, sbb lemau je.
 

ina_na

Fun Poster
Messages
394
Joined
Mar 21, 2013
Messages
394
Reaction score
4
Points
20
bro kalo aku nak letak rumpai laut kat kedai ko leh tak...kira barang kalo laku jual yg tu dikira...aku tukar barang sebulan sekali...leh tak bro...kalo boleh nanti bagi alamat yer nak mengundi nie aku blk kl...leh singgah anta barang kat tempat ko...
 

superstar_karat

Active Member
Messages
1,053
Paid Membership
Joined
May 9, 2011
Messages
1,053
Reaction score
0
Points
20
Up thread ni....... strategi yg berkesan utk bisnes kecil-kecilan.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register