BTC USD 23,942.0 Gold USD 1,787.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Teknik Isakas Kuskus

akyanaza

Active Member
Messages
1,496
Joined
May 2, 2007
Messages
1,496
Reaction score
31
Points
30
semekom semua....:)
aku kat sini nak kongsi ngan u all seme about tknik isakas ni....setakat yang aku duk pakai napak ok je.....ni aku bg ss cmne rupe dia....aku baru je pakai teknik ni...so sape2 ade pengalaman bess pasal menda ni bleh laa kite kongsi same2.....:D
 

Attachments

  • jp.gif(1) (Small).gif
    jp.gif(1) (Small).gif
    26.7 KB · Views: 5,806
Sponsored Post

waktong

Super Active Member
Messages
7,827
Joined
Jan 26, 2007
Messages
7,827
Reaction score
149
Points
83
bos indi ada tak?leh aku test
 

akyanaza

Active Member
Messages
1,496
Joined
May 2, 2007
Messages
1,496
Reaction score
31
Points
30
kepada handymanny...sori laa....aku bukak ni just nak share dan kongsi2 pengalaman berkepit ngan isakas for all...:)
 

akyanaza

Active Member
Messages
1,496
Joined
May 2, 2007
Messages
1,496
Reaction score
31
Points
30
ok kat sini aku sertakan indi awek baru aku...isakas :D
 

Attachments

  • BBANDS~1.mq4
    5.7 KB · Views: 729
  • FISHER~1.mq4
    6 KB · Views: 646
  • FLATTR~2.mq4
    3.4 KB · Views: 620
  • Isakas 2.tpl
    5.7 KB · Views: 676
  • GMACD2.mq4
    16.1 KB · Views: 654
  • GMACD2.ex4
    15.1 KB · Views: 625
  • nonlagdot.mq4
    4.7 KB · Views: 633

TamingSari

CG Top Poster Club
gem
Messages
25,500
Paid Membership
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,500
Reaction score
164
Points
138
kepada handymanny...sori laa....aku bukak ni just nak share dan kongsi2 pengalaman berkepit ngan isakas for all...:)

ni ker teknik hukum karma dia :)) Siap PM ko tak kasi bukk thread.. macm ni nye org pun ada...

teknik ni gak kuasaforex duk ciplak.. oh bangsaku :mad:
 

akyanaza

Active Member
Messages
1,496
Joined
May 2, 2007
Messages
1,496
Reaction score
31
Points
30
dan ni plak cara nak tackle dia....:">

TimeFrame 30
and the important thing here now
SL need to set lower than TP
refers to the pairs range volatility.
Recommended
for GJ and EJ = SL 40 = TP 50
others = SL 30 =TP 35


Entry Buy
- bbands blue, fisher blue, flattrend blue, nonlagdot blue.

Entry Sell
- bbands red, fisher red, flattrend red, nonlagdot red.
 

akyanaza

Active Member
Messages
1,496
Joined
May 2, 2007
Messages
1,496
Reaction score
31
Points
30
ni ker teknik hukum karma dia :)) Siap PM ko tak kasi bukk thread.. macm ni nye org pun ada...

teknik ni gak kuasaforex duk ciplak.. oh bangsaku :mad:

heheheh tamingsari ni bkn tknik hukum karma...ni just only isakas...and kuasa forex tlh menciplak dari teknik ni lah....:) handymanny tu payah sgt nak bukak tu laa pasal aku terus je open :)
 

BizClub

Super Active Member
Messages
7,034
Joined
Dec 26, 2005
Messages
7,034
Reaction score
157
Points
78
dan ni plak cara nak tackle dia....:">

TimeFrame 30
and the important thing here now
SL need to set lower than TP
refers to the pairs range volatility.
Recommended
for GJ and EJ = SL 40 = TP 50
others = SL 30 =TP 35


Entry Buy
- bbands blue, fisher blue, flattrend blue, nonlagdot blue.

Entry Sell
- bbands red, fisher red, flattrend red, nonlagdot red.

bro minta tip skit..aku dh test teknik ni mmg best...tp yg x bestnya slalu bila nak tunggu semua biru @ merah pada semua indi tu slalunya CS dah bergerak jauh dah...rasanya rugi lak byk pip :D ...ada tip ke masuk awal skit ker bila 2-3 indi isakas ni dh bagi signal biru @ merah...

apapun teknik ni mmg mudah dan best digabungkan dgn teknik yg aku sedia guna...:D :D
 

akyanaza

Active Member
Messages
1,496
Joined
May 2, 2007
Messages
1,496
Reaction score
31
Points
30
bro minta tip skit..aku dh test teknik ni mmg best...tp yg x bestnya slalu bila nak tunggu semua biru @ merah pada semua indi tu slalunya CS dah bergerak jauh dah...rasanya rugi lak byk pip :D ...ada tip ke masuk awal skit ker bila 2-3 indi isakas ni dh bagi signal biru @ merah...

apapun teknik ni mmg mudah dan best digabungkan dgn teknik yg aku sedia guna...:D :D

cambess punye....tambah2 ngan moving average ke ape ke..yg sesuai ngan citarasa u all laa pasal tip nk tunggu semua biru dan merah tu..aku pun tak brape reti gak...:)) ye laa baru je berkenalan ni...masih jual mahal lagi :p
 

waktong

Super Active Member
Messages
7,827
Joined
Jan 26, 2007
Messages
7,827
Reaction score
149
Points
83
bro minta tip skit..aku dh test teknik ni mmg best...tp yg x bestnya slalu bila nak tunggu semua biru @ merah pada semua indi tu slalunya CS dah bergerak jauh dah...rasanya rugi lak byk pip :D ...ada tip ke masuk awal skit ker bila 2-3 indi isakas ni dh bagi signal biru @ merah...

apapun teknik ni mmg mudah dan best digabungkan dgn teknik yg aku sedia guna...:D :D

aku rasa sesuai dng chanel HAMA ni...so. tak miss la mcm yg ko kata tu...sekadar pendapat :D
 

Attachments

  • hmd.JPG
    hmd.JPG
    26.8 KB · Views: 5,543
  • HAMA Channel.ex4
    3.1 KB · Views: 661
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.03200
USD / JPY
133.054
GBP / USD
1.21936
USD / CHF
0.94153
USD / CAD
1.27731
EUR / JPY
137.311
AUD / USD
0.71011

CG Sponsors




Top
Log in Register