TEKNIK CSR100 - "Trade with the Trend"

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.1105
USD / JPY
107.784
GBP / USD
1.23435
USD / CHF
0.96145
USD / CAD
1.37725
EUR / JPY
119.695
AUD / USD
0.6668

CG Sponsors




Mitokondrion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 25, 2008
Messages
11,834
Reaction score
293
Points
131
teknik ni tak sama dgn TRSR..
walaupun persamaan dari price action
TRSR lebih ditil...
walau perbezaan 1 pip sekali pun...
amat diambil titik beratkan... :D
gabung dua2 meletup la jadinya.. simple is powerful:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

Mitokondrion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 25, 2008
Messages
11,834
Reaction score
293
Points
131
antara teknik yang paling simple but proven tapi tu la, tak ramai yang memiliki kesabaran yang tinggi :">:">
sbb tu org ckp 5% je yg berjaya.. lg 95% mungkin xde kesabaran, termasuklah diri ambo sndiri.. :eek:
 

Pistol

Fun Poster
Joined
Apr 16, 2011
Messages
868
Reaction score
0
Points
10
sbb tu org ckp 5% je yg berjaya.. lg 95% mungkin xde kesabaran, termasuklah diri ambo sndiri.. :eek:
Untung la masta termasuk dalam 95% tu, kira masih dalam peratusan 100% tu..saya ni termasuk dalam 101% dan keatas..takde kesabaran langsung, asyik nak OP di mana-mana :)):))
 

spekmato

Active Member
Joined
Feb 14, 2008
Messages
1,627
Reaction score
110
Points
33
maaf..terpaksa delete sb post x berkaitan
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register