TEKNIK CSR100 - "Trade with the Trend"

Recommended Brokers


Mitokondrion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 25, 2008
Messages
11,750
Reaction score
284
Points
131
teknik ni tak sama dgn TRSR..
walaupun persamaan dari price action
TRSR lebih ditil...
walau perbezaan 1 pip sekali pun...
amat diambil titik beratkan... :D
gabung dua2 meletup la jadinya.. simple is powerful:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

Mitokondrion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 25, 2008
Messages
11,750
Reaction score
284
Points
131
antara teknik yang paling simple but proven tapi tu la, tak ramai yang memiliki kesabaran yang tinggi :">:">
sbb tu org ckp 5% je yg berjaya.. lg 95% mungkin xde kesabaran, termasuklah diri ambo sndiri.. :eek:
 

Pistol

Fun Poster
Joined
Apr 16, 2011
Messages
868
Reaction score
0
Points
10
sbb tu org ckp 5% je yg berjaya.. lg 95% mungkin xde kesabaran, termasuklah diri ambo sndiri.. :eek:
Untung la masta termasuk dalam 95% tu, kira masih dalam peratusan 100% tu..saya ni termasuk dalam 101% dan keatas..takde kesabaran langsung, asyik nak OP di mana-mana :)):))
 

Harimau_kumbang

CG Top Poster Club
Joined
Aug 3, 2007
Messages
23,058
Reaction score
321
Points
131
Assalamualaikum... Dah lama x mengasah lukisan. :))
GU daily dah breakout.. dan buat new low.

 
Last edited:

Harimau_kumbang

CG Top Poster Club
Joined
Aug 3, 2007
Messages
23,058
Reaction score
321
Points
131
Kenapa template yang saya download tak sama macam dalam gambar tu..:-?:-?
Yang ni saya edit sikit2 bos.. Kalau ikutkan guna original template tu. 😅
 
Sponsored Post
Top
Log in Register