Teknik apa yg patut saya cuba dahulu dgn modal yg terhad nih...

CG Sponsors




ray07

Freshie
Joined
Dec 15, 2008
Messages
17
Reaction score
0
Points
3
Salam semua, saya baru nk cuba berjinak2 dlm dunia perniagaan internet nih. Budget yg saya boleh guna skang ni dlm sekitar rm200 (termasuk kos utk wat debit card & sebagainya), so boleh x mintak pendapat korang mengenai teknik apa yg patut saya cuba dahulu dgn modal yg terhad nih (kalo bleh biar ar bleh pulang modal rm200 tu dlm masa sebulan dua). Mintak jasa baik semua k...
:confused:
 
Sponsored Post

ForexGirl

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,022
Reaction score
30
Points
30
campak ke forex pun bleh..
xpun ko buat modal buat air kat depan sekolah @ u..
masyuk gak..
 

nokaki

Active Member
Joined
May 26, 2008
Messages
2,159
Reaction score
2
Points
25
Salam semua, saya baru nk cuba berjinak2 dlm dunia perniagaan internet nih. Budget yg saya boleh guna skang ni dlm sekitar rm200 (termasuk kos utk wat debit card & sebagainya), so boleh x mintak pendapat korang mengenai teknik apa yg patut saya cuba dahulu dgn modal yg terhad nih (kalo bleh biar ar bleh pulang modal rm200 tu dlm masa sebulan dua). Mintak jasa baik semua k...
:confused:
stiap biz ne kena rajin2 je
bukan skdr rm200 lbh pun dpt
klik siggy merah bwh2 :D
 

zino

Fun Poster
Joined
Aug 15, 2008
Messages
483
Reaction score
0
Points
10
sememangnya tiada cara mudah nak menjana pendapatan secara online :) kalau mudah, dah tentu semua orang buat.. betul tak? hehe

kalau nak dapat duit online.. tak payah pakai duit langsung pun boleh.. contoh mcm adsense.. free jer.. tapi usaha kuat kene ada :)

kalau nak berniaga kene la ada produk dan web jualan.

nasihat aku yang patut ko ikut: "belajr teknik pemasaran power2 dulu" tak kira berbayar atau percuma.

kalau berbayar, kat mana sesuai, kat mana yang profitable,.. semua ko kene tau dulu

kalau percuma, macam seo, blog,forum,email marketing mcm2 lagi..tapi ku sarankan fokus 2 atau 3 jer teknik promosi


kalau ko dah ok teknik pemasaran.. ko cakap jer ko nak buat apa kat internet.. adsense,affiliate, jual produk , .. semua gerenti pasti masyuk :D

tak guna ada produk atau blog atau yg sama waktu dengannya tapi ilmu promosi zero..

tapi kalau aku jadi kau.. RM200 tu akan ku beli panduan teknik promosi dulu.. contoh macam syoktraffik ker, belajar seo ker..l

tapi kalau ko nak berniaga, pilih la dulu produk apa yg ko nak jual.kene kaji dulu profitable tak nanti.. tanya member2 kat forum ni mintak pandangan.. jgn main redah jer.. biar lambat asalkan selamat :D

aku tak harap pun ko klik siggy aku.. sebab takde kene mengena dengan post aku ni. haha
 

Ahwazi Mustafa

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 18, 2008
Messages
11,541
Reaction score
17
Points
130
Salam semua, saya baru nk cuba berjinak2 dlm dunia perniagaan internet nih. Budget yg saya boleh guna skang ni dlm sekitar rm200 (termasuk kos utk wat debit card & sebagainya), so boleh x mintak pendapat korang mengenai teknik apa yg patut saya cuba dahulu dgn modal yg terhad nih (kalo bleh biar ar bleh pulang modal rm200 tu dlm masa sebulan dua). Mintak jasa baik semua k...
:confused:
aku cadangkan ko wat biz prepaid..modal RM30 pun blh pakai..

masuk sini: www.prepaidreload.webs.com
 
Sponsored Post
Top
Log in Register