BTC USD 49,273.3 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

<<Teknik 5 ke 75 usd Sehari Jual Article Automatik Ke "15 Tempat" Seakan DP Forum>>

SungaiWang

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Mar 1, 2008
Messages
96
Reaction score
0
Points
6
<<Teknik 5 ke 75 usd Sehari Jual Article Automatik Ke "15 Tempat" Seakan DP Forum>>

Ini bukan kelas raja kamil or cry2nite kat wangcyber yg ajar forum posting

Tidak pernah lagi org Malaysia buat kelas 3 tier (3 stage)


Cara paling selamat utk jual article ialah jual pada trusted forumer di banyak tempat..:)

Ramai sudah cuba-cuba jual article kat DP forum...dan paling logik utk org baru ialah 5 usd sahaja sehari boleh dapat..TETAPI...bagaimana jika anda jual pada 15 tempat seperti DP forum?

5 usd kali 10 atau 15 tempat = 50 usd - 75 usd sehari

Sebab tu ramai anda tgk kat forum-forum,ada org upah utk buatkan article dan dibayar 1.50 usd (sebenarnya boleh jual balik 5 usd)

2 Cara mudah ialah upah org buat buat article dgn harga lebih rendah kemudian jual balik atau guna software

Saya menawarkan coaching melalui email dgn 3 tier (atau 3 stage)


Tier 1

Pengenalan ttg perniagaan article

Penyediaan paypal

Langkah demi langkah untuk mengenalkan diri pada customer yg berpotensi

Cara utk elak dari di banned

Cara utk offer diri anda

Ayat berkesan yg digunakan utk offer diri


Tier 2

Setelah dpt offer utk buat article..dimana mahu anda upah dgn harga murah (org buatkan dan anda dpt duit atas angin)

Apa software yg bagus utk digunakan

Teknik untuk submit


Tier 3

15 Tempat seperti DP forum untuk kita jual article pada org ramai yg menunggu article

Tips dan teknik untuk dapat income dgn cara lain = (article + viral video)

PERCUMA: 1 Ebook buat duit online yg diberi setiap satu org berlainan


Coaching di offer pada 10 org dgn harga RM 39 (selepas itu dinaikkan ke harga lebih tinggi)

Pada yg ada post yg bnyak di CG ni boleh beri review utk servis ini


Sila email pada = [email protected] atau

YM = [email protected]



(Maybank 162021449106...selepas pembayaran,sila email pada saya..Kelas email or ym akan bermula dlm masa 12 jam)
 
Last edited:
Sponsored Post

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
teman berminat kalo layak, tp de money back warranty ke x? cuz ramai teman tengok last2 ramai yg xpuas ati dgn servis coaching nih..
 

khairilhusni

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
Sebab tu ramai anda tgk kat forum-forum, ada org offer utk coach dan bayar yuran RM150 (sebenarnya boleh jual balik rm39)

hikkk hik...
 

Overclock

Legendary Member
Joined
Dec 1, 2006
Messages
14,056
Reaction score
42
Points
120
Cube ko bagi list 15 forum tuh.. Aku nak tgk bleh blah tak..
 

SungaiWang

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Mar 1, 2008
Messages
96
Reaction score
0
Points
6
Satu perkara lagi..ini bukan ciplak dari kelas raja kamil or cry2nite yg ajar forum posting DP...sbb kalau forum posting kita tak boleh guna software

Ini adalah ttg article

Saya beri focus pada 15 tempat lain juga :)
 
Last edited:

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Tak faham lah , blh bg detail dan contoh spesifik tak , tq
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
terang ckit tuan tanah.. cam best je nih.. :-?.. btw.. 15 site 2 semua forum @ jual dkt orang perseorangan or ada site @ company selain forum??..
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
pi mai pi mai tang tu je, tak yah nak konar2 dan bandingkan dgn program org lain

awal2 lagi ko dah cakap macam tu, nampak sgt idea diciplak
 

apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25
Belom ape2 lagi dah kondem org lain..apelah ko ni.. :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register