BTC USD 37,852.2 Gold USD 1,790.07
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tekanan Darah Tinggi, Mcmana nak turunkan?

ikhmal_ok

Super Active Member
Messages
8,894
Joined
Aug 15, 2009
Messages
8,894
Reaction score
180
Points
73
bekam, pm saya kalau nak berbekam. area bangi, kajang & nilai sahaja.
 
Sponsored Post

mr gadi

Fun Poster
Messages
392
Joined
Jul 21, 2013
Messages
392
Reaction score
0
Points
10
makan ubat sj la, kalau keturunan nak buat apa, lagi banyak risiko kalau tak makan.
 

Mizz Adilla

Active+ Member
Messages
4,373
Joined
Aug 19, 2011
Messages
4,373
Reaction score
9
Points
25
mak aku minum famoga..tekanan alhamdulillah. stabil je dah.
aku plak bila pregnant darah terus mencanak dari 80/70 ke 126/98..
fuh skit lagi tu,.
 

Elron

Fun Poster
Messages
409
Joined
Mar 23, 2012
Messages
409
Reaction score
0
Points
15
minum air rebusan akar tongkat ali... konfom hypo punya... BP trus turun... dah try ari tu... :) selamat mencuba...
 

azam575

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
99,751
Joined
Jul 19, 2007
Messages
99,751
Reaction score
832
Points
576
Awards
1
CAra aku paling mudah hehehe :D

Ko pie farmasi .. pie beli Fish Oil OMEGA 3 :D ...

InsyaALLAH ... DArah turun .. BErat badan pun turun :D

Asbab jer lah :D ...
 

TeamMoney

Fun Poster
Messages
600
Joined
Sep 30, 2007
Messages
600
Reaction score
4
Points
25
CAra aku paling mudah hehehe :D

Ko pie farmasi .. pie beli Fish Oil OMEGA 3 :D ...

InsyaALLAH ... DArah turun .. BErat badan pun turun :D

Asbab jer lah :D ...

ramai staff opis aku nie sembang benda yang sama...leh try
 

azam575

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
99,751
Joined
Jul 19, 2007
Messages
99,751
Reaction score
832
Points
576
Awards
1
ramai staff opis aku nie sembang benda yang sama...leh try

InsyaALLAH bro ...

Shaklee mahal sikit .. aku beli BIO-LIFE .. tengah offer hahaha ... 400biji rm108 jer ... 1000mg punya kapsul ... :)paid

Jangan overdose sudah hahahaha

Maximum 4x1000mg jer sehari .... telan setiap kali lepas makan.

Alhamdulillah :D ... berat turun walaupon perlahan .. tanpa exercise .. kalau exercise lagi laju kot hahahaha :D

HErbalife pon buleh turunkan Tekanan DARAH .... :"> tapi mahal gilak kekeke
 

acHnuLL aDnan

Active+ Member
Messages
4,857
Joined
Oct 9, 2008
Messages
4,857
Reaction score
14
Points
35
bapak aku hari dok minum air cincau tawar...mmg menjaga..
lepas tu dia minum air daun pecah batu..
so skrg ni sume undercontrol..
 

nasa_nyer

Junior Member
Messages
69
Joined
Jun 11, 2008
Messages
69
Reaction score
0
Points
11
tt, macam mana doc boleh naikkan dos perindopril 4mg kepada 8mg?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register