Teka nama"Pemimpin pembangkang sudah menyerahkan nama wakil rakyat kpd Agong?"

CG Sponsors




aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
6,796
Reaction score
756
Points
121
1601608710621.png


Jom teka ramai2 nama2 wakil rakyat dlm list non yg dihantar ke istana, boleh? (just for fun - mana tau tepat):

1. wak Jahbit?
2. padang brengas?
3.
4.
 
Sponsored Post

aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
6,796
Reaction score
756
Points
121
1601611751774.png


1601612382719.png



Jom teka ramai2 nama2 wakil rakyat dlm list non yg dihantar ke istana, boleh? (just for fun - mana tau tepat):

1. wak Jahbit?
2. padang brengas?
3.
4.
 
Last edited:

aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
6,796
Reaction score
756
Points
121
pekan
baling
muar
pontian
tq tuan, boleh cont. list ni:


Jom teka ramai2 nama2 wakil rakyat dlm list non yg dihantar ke istana, boleh? (just for fun - mana tau tepat):

1. wak Jahbit?
2. padang brengas?
3.
4.
 

stonz

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,653
Reaction score
190
Points
43
pekan
baling
muar
pontian
ni mesti jenis baca tajuk je..


"Dalam pada itu, sumber PKR yang lain memberitahu, penyokong Anwar adalah termasuk pemimpin-pemimpin atasan yang “tidak dijangkakan” sebelum ini.

Senarai penyokong itu bagaimanapun tidak termasuk wakil rakyat Pas; Presiden UMNO, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi dan bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak. – MalaysiaGazette"
 

aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
6,796
Reaction score
756
Points
121
ni mesti jenis baca tajuk je..


"Dalam pada itu, sumber PKR yang lain memberitahu, penyokong Anwar adalah termasuk pemimpin-pemimpin atasan yang “tidak dijangkakan” sebelum ini.

Senarai penyokong itu bagaimanapun tidak termasuk wakil rakyat Pas; Presiden UMNO, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi dan bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak. – MalaysiaGazette"
xpe tn

nama pun peraduan teka nama, sape2 pun boleh teka sape2 - coz biasanya bila nama dia naik, dia akan meloncat sentap tu nampaklah stand dia

tapi mcm pekan mcm awal2 dah deny - tapi xpe masuk je dlm list
 

stonz

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,653
Reaction score
190
Points
43
xpe tn

nama pun peraduan teka nama, sape2 pun boleh teka sape2 - coz biasanya bila nama dia naik, dia akan meloncat sentap tu nampaklah stand dia

tapi mcm pekan mcm awal2 dah deny - tapi xpe masuk je dlm list
hikhikhihkihkhkhi....betul jugak kan....
 

apoeki

Super Active Member
Joined
Aug 7, 2012
Messages
5,964
Reaction score
434
Points
91
ni mesti jenis baca tajuk je..


"Dalam pada itu, sumber PKR yang lain memberitahu, penyokong Anwar adalah termasuk pemimpin-pemimpin atasan yang “tidak dijangkakan” sebelum ini.

Senarai penyokong itu bagaimanapun tidak termasuk wakil rakyat Pas; Presiden UMNO, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi dan bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak. – MalaysiaGazette"
ok. kita tgk sapa nama yg bang non hantar.. mungkin langkawi pn ada dlm list bang non :D
 

stonz

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,653
Reaction score
190
Points
43
ok. kita tgk sapa nama yg bang non hantar.. mungkin langkawi pn ada dlm list bang non :D
kalau ada, memang nyanyok dah orang tua tu.......hikihkhikhiki
 
Sponsored Post
Top
Log in Register