Teguran terhadap CGrians semakin melampau.

Recommended Brokers


Poll : CariGold new board 2019

  • Fonts terlampau besar, boleh kecilkan sedikit

    Votes: 24 22.4%
  • Warna terlampau terang

    Votes: 8 7.5%
  • Sidebar besar agak mengganggu

    Votes: 44 41.1%
  • Sangat berminat dengan theme baru ini

    Votes: 29 27.1%
  • Serius, tak minat langsung

    Votes: 34 31.8%

Latest Threads

hellspermaster

Active+ Member
Joined
Aug 23, 2013
Messages
2,938
Reaction score
73
Points
53
CG ni adalah forum (kebanyakan orang) melayu..kalau bahasa pun macam orang takde tamadun, memang sangat memalukan orang melayu
melayu hanya mampu bertamadun dlam 50 tahun jer....pastu hancur...sjarah sudah membuktikan.
 
Sponsored Post

adamrao

Fun Poster
Joined
Mar 1, 2017
Messages
932
Reaction score
61
Points
28
orang kita biasa suka bersangka baik.. dalam tulisan saja tulis kejam.. dunia nyata.. mukin dia sahabat terbaik dunia akhirat..

pada aku yang hati tisu ja block orang nie.. jenis xda soul nak respek pandangan orang.. suka bersangka baik.. telo xda telo takut apa dkata p kat dia atau keluarga dia..

zaman sekarang lu hadap ja keb0dohan orang dan berkata kau b0doh.. berani kata.. beserta attachment dan bukti kenapa ang kata begitu.. kita berkata bukan nak kata kita keji tp kita nak cakap sesuatu bagi orang paham..

apa pun begantung pada isu yang sedang kita hadapi..

kadang dunia perlukan antagonis cam zanuar dalam cg nie.. sikit sikit lu block orang.. payah la.. tu pasal keb0dohan banyak bertebaran dalam cg sini.. dulu aku pun suka kata benda benda dengan ayat yang keras..

join sini semula tuk hiburan dan masuk ala kadar membaca apa adanya.. xda masa nak serius lg.. cool sudah..

amp dok tunjuk power sembang pun x guna dalam nie tanah melayu dok hilang.. politik abaikan ampa.. raja kenyang perut sendiri.. lagi mau tunjuk power sembang dalam nie..

sembang kasar sikit dan report admin.. apa daaaaa........
 

matabulat

Active+ Member
Joined
Oct 18, 2016
Messages
2,552
Reaction score
640
Points
0
konsepny santai..
tak mahu faham konsep santai..




sila kelaut...
 

warongku

Junior Member
Joined
Jan 29, 2018
Messages
52
Reaction score
2
Points
0
Alhamdulillah xjumpa lagi perkataan2 yang x senonoh kat FB buat masa ni.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register