BTC USD 19,331.0 Gold USD 1,660.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell tawaran

mr.loba

Junior Member
Messages
95
Joined
Jun 7, 2008
Messages
95
Reaction score
0
Points
6
sesiapa yg berminat nak cari duit extra,ini satu tawaran.saya ade buat refill ink cartridge untuk semua brand printer.Auto refill ya bukan manual yg anda selalu tengok tu.Pada sesiapa yg dapat cari atau bg sale utk refill,kami bg comission sebanyak rm5 utk 1 cartridge.anda cal dan km pergi refill.lepas customer byr,kami terus bg komisin anda.apmacam ada berani?
 
Sponsored Post

miXxer

Legendary Member
gem
Messages
13,252
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
nak call cano? nombor pon hang x kasi..
 

naj2921

Active+ Member
Messages
4,529
Joined
Apr 16, 2008
Messages
4,529
Reaction score
12
Points
25
tuan tanah bg detail sket..semua org nak cari duit lebih ni..:)):)):))
 

cd300

Freshie
Messages
14
Joined
Nov 4, 2008
Messages
14
Reaction score
0
Points
3
rasenye dia lupa nak letak no ni..bro letak la no kat sini yek
 

mr.loba

Junior Member
Messages
95
Joined
Jun 7, 2008
Messages
95
Reaction score
0
Points
6
ok sorry bro.no utk dihubungi 017-2941904 aqa.tp utk kl saje ye.kalau banyak kat selangor pun bolih.saya di Danau kota,so area2 gombak tu dah selangor so ok la
 

mr.loba

Junior Member
Messages
95
Joined
Jun 7, 2008
Messages
95
Reaction score
0
Points
6
utk pengetahuan semua,harga ada lah 50%lebih rendah dari harga cartridge baru,dakwat original,dan kami bg 7hari warranty.
 

kancil biru

Legendary Member
gem
Messages
11,642
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,642
Reaction score
1,100
Points
191
harga refill dengan harga baru kat market berapa discaun dia ya..???
 

mr.loba

Junior Member
Messages
95
Joined
Jun 7, 2008
Messages
95
Reaction score
0
Points
6
kalau ade cartridge nak jual pun kami beli.katrig ori saja tau
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register