To Sell Tawaran Pendaftaran Produk Di KKM serendah RM100!

CG Sponsors




rad7i

Junior Member
Joined
Jan 28, 2012
Messages
98
Reaction score
0
Points
6
Salam/Salam sejahtera,

Saya adalah freelance product registration melalui sistem Quest 3 ( BPFK Kementerian Kesihatan Malaysia) untuk pelbagai produk seperti
Kosmetik, Traditional , Health Supplement etc

Saya menawarkan khidmat nasihat dan pendaftaran produk untuk pihak Tuan/Puan dengan harga berpatutan serendah RM100.
Jika pihak Tuan/Puan berminat dengan perkhidmatan saya boleh dapatkan penerangan lanjut melalui email ini [email protected]
atau berhubung terus di talian 019-3464653.

Jangan lepaskan peluang untuk mendaftar produk Tuan/Puan dengan saya kerana saya beri jaminan yang harga yang ditawarkan adalah
jauh lebih rendah/antara terendah dari yang ditawarkan oleh mana-,mana consultant lain.

We specialize in registration of cosmetic products etc. We provide an easiest and fastest way to get your product approval.
We can save you from:
• Wasting your valuable time to prepare annoying documents for product registration
• Following up the whole tedious process of registration
• Waiting and waiting for product approval to start your business
Our services can help you resolve all of these issues and let you concentrate your focus where it is more needed.
So why not end all your challenges with our services.
Our services include:
1. Quest3 online submission system ( Digicert USB token application)
2. Renewal of smart card ( Digicert USB token)
3. Obtain/renew notifications for cosmetic products from biro pengawalan farmaseutikal kebangsaan (bpfk)
So if you have a cosmetic product and you want to notify National Pharmaceutical Control Bureau (Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan) at a very reasonable price please contact us.

Regards,
Radzi (product register consultant)
 
Sponsored Post

rad7i

Junior Member
Joined
Jan 28, 2012
Messages
98
Reaction score
0
Points
6
sure lepas ker???
bro, kalau produk kosmetik hanya notify aje. maksudnya nota pemberitahuan kepada KKM yg syarikat ABC ni jual sesuatu produk secara sah. Jadi lps buat notification dgn KKM ni mmg boleh jual la. Tapi akan ada follow up dr BPFK untuk produk yang di di declare tu. Jadi bergantung la pada bahan2 yang digunakan. Selalunya produk kosmetik tak strict macam pharmaceutical product.
 

ejalmlk

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,491
Reaction score
43
Points
120
hurmm menarik niee ....nak jual ubat lepas nie senang laaa
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
bro nye kilang tu ade produce produk ape ye?? ade contoh produk x??
 

rad7i

Junior Member
Joined
Jan 28, 2012
Messages
98
Reaction score
0
Points
6
bro nye kilang tu ade produce produk ape ye?? ade contoh produk x??
sorry bro.aku xde kilang.aku hny consult utk register produk je. tp kalau hg ada plan nk buat produk br bleh cite lanjut. byk je kilang yg boleh kita cari utk buat kontrak design produk dr formulation kita sendiri. atau kalau nak cari produk dari seberang pun byk.aku penah buat. pencuci muka etc. actually byk je jenama2 terkenal kat m'sia ni ambik produk seberang je bro. jgn xtau. diorg repackaging je blk. letak brand n bg nampak gah sikit.
 

rad7i

Junior Member
Joined
Jan 28, 2012
Messages
98
Reaction score
0
Points
6
mari daftar. i promise, i offer u the cheapest price in town.
 

rad7i

Junior Member
Joined
Jan 28, 2012
Messages
98
Reaction score
0
Points
6
daftar produk anda sebelum terlambat pada harga yg paling murah.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register