To Sell Tawaran Kerja Mencetak Majalah - URGENT!

CG Sponsors




abuyon

Junior Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
71
Reaction score
1
Points
11
assalamualaikum warga CG sekalian...

disini inginlah sy mengumumkan bahawa satu kerja mencetak majalah sedang dibuka untuk syarikat bumiputera yang berdaftar dgn MOF (kod-221003) dan mempunyai lesen cetak (KDN).

kepada mana-mana kampeni printing atau graphic house yg mempunyai kod bidang tersebut bolehlah menghubungi sy di talian 0186686383 utk butiran lengkap. dan LO akan dikeluarkan pd 27/11/2008....

sy cuma org suruhan...bukan saya yg pilih sapa yang layak...

keje sy cuma bawak jumpa spa2 yg berminat jumpa dgn ketua pengarah....

spesifikasi buku ni akan diterangkan oleh KP tapi yg sy tahu riban2 gak le....kalau boleh esok gak sy bawak jumpa KP dan jgn lupa bawak sijil MOF dan lain2 yg original berserta contoh2 kerja lepas....sekian :D
 
Sponsored Post

abuyon

Junior Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
71
Reaction score
1
Points
11
area seri kembangan dan kawasan yg berdekatan.:D:D:D
ini istana aku jeb...client kat tengah2 KL nung...aku bukan taknak cerita detail kat sini....kang ada sesapa dispute kang semua tak dapat apa....
baik aku bawak terus jumpa ngan KP pastu pandai2 la ayat....kalau betul2 rasa layak,mampu,bagus...tepon terus baru la produktif.....ke guane?:D
 

sk4r03

Fun Poster
Joined
Jun 25, 2008
Messages
392
Reaction score
3
Points
15
ni projek under kementerian ape bro?rase mcm minat.tp penah kene aritu,dtg briefing,tp rupe-rupenye nk meramaikn majlis/nk cukupkn company utk quote job tu.tp yg sebenarnye dorg dh ade kroni utk diberi job tu.

Anyway klau 'telus',bole kasi detail bro?alamat?contact person in-charge?dsb..
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
ni projek under kementerian ape bro?rase mcm minat.tp penah kene aritu,dtg briefing,tp rupe-rupenye nk meramaikn majlis/nk cukupkn company utk quote job tu.tp yg sebenarnye dorg dh ade kroni utk diberi job tu.

Anyway klau 'telus',bole kasi detail bro?alamat?contact person in-charge?dsb..
Ye ker? Kementerian mana yg buat cam tu?
 

abuyon

Junior Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
71
Reaction score
1
Points
11
ni projek under kementerian ape bro?rase mcm minat.tp penah kene aritu,dtg briefing,tp rupe-rupenye nk meramaikn majlis/nk cukupkn company utk quote job tu.tp yg sebenarnye dorg dh ade kroni utk diberi job tu.

Anyway klau 'telus',bole kasi detail bro?alamat?contact person in-charge?dsb..
buleh...buleh diceritakan.....kalu nak tengok design pun takde masalah...tapi aku bawak jumpa pengarah direct le...

aku ni peon la...:p
 

sk4r03

Fun Poster
Joined
Jun 25, 2008
Messages
392
Reaction score
3
Points
15
Ye ker? Kementerian mana yg buat cam tu?
kementerian mane saya xnk bgtau la bro.tp mmg dh byk kali kene bro.tp xpenah serik..dapur nk kene berasap gk..so kene la redah gak.tp yg pelik tu,kdg,dh quote rege murah dgn margin rendah pn xleh gigit lg job tu.still dpt kat org lama gk..:((
 
Sponsored Post
Top
Log in Register