Tawaran istimewa...Buat duit jadi agen Tuition

CG Sponsors




sir1211977

Fun Poster
Joined
Oct 8, 2007
Messages
245
Reaction score
0
Points
10
Sesiapa yang hendak menjadi agen tuition ?Dapat seorang murid dan daftar.Agen akan dapat RM20.00 untuk pendaftaran bulan yang pertama.

Bayangkan kalau 10 orang murid daftar : dah dapat RM200.00.

:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid

Saya perlukan murid-murid untuk center tuition di Brickfields..
Selayang..Kalau ada murid/prospek .call/sms saya :0133099210

Jom peluang keemasan untuk menjana pendapatan..

Confirm dapat....:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid


:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Cek kat thread Tuition cemerlang & gemilang
 
Last edited:
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
macam-macam....
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
Boleh buat affiliate program macam ni !
 

ARIFFX

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,037
Reaction score
159
Points
123
hmmmmm.. ada website x?
 

sir1211977

Fun Poster
Joined
Oct 8, 2007
Messages
245
Reaction score
0
Points
10
Takde website just untuk bagi komisen kepada sesiapa yang boleh bantu untuk mencari murid untuk tuisyen saya.Kalau sesiapa yang sudi untuk membantu sila call saya 0133099210.Terbuka untuk semua...Saya perlukan murid dalam 10 orang pun dah cukup....Kalau ada lagi...lagi bagus....

:)paid:)paid:)paid:)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register