BTC USD 42,331.3 Gold USD 1,773.85
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Tawaran harga headbanging!!!reebok stuff

sepet

Fun Poster
Joined
May 19, 2007
Messages
490
Reaction score
0
Points
10
salam..reebok stuff juz arived..barang2 yang ak jual ni komfem original.kalo beg yg ak tunjuk ni harga kat pacific rm109 tapi ak dapat jual rm60 jer..murah2...kalo xpercaya sila la cek d pacific.lagi satu kasut luna hexride korg kasi cek d reebok.com price in USD64.99.tapi ak dapat lepas rm 90 jer..ehehe sesiapa yg berminat untuk dapat kepuasan sila lihat dan berminat sila contact sy d [email protected] & 0179559182
DSC08079.jpg

DSC08080.jpg

DSC00143.jpg

ni kasut original reebok luna hexride.untuk tengok originaliti buka reebok.com
price USD64.99 tapi saya jual rm90.available only women sizq 5-6
DSC00136.jpg

DSC00137.jpg

DSC00139.jpg

DSC00141.jpg

backpack ni harga di pacific rm109.tapi saya jual rm60 jer.kalo nk tgk betol2 harga sila g pacific n tgk.tag semua sama tiada cacat cela..hehehe peace:D
DSC08085.jpg

ini tight perempuan.tag harga masih ad rm109.tight ini sesuai untk mereka yg minat pergi gym..harga rm60..:D

jika imej tidak kelihatan sila layari blog saya
http://sepetjudin.blogspot.com/
psss..untuk mereka yang berminat saya boleh tunjukkan barang utk mereka yg berada di area KUALA TERENGGANU..tq:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

sepet

Fun Poster
Joined
May 19, 2007
Messages
490
Reaction score
0
Points
10
ad ap2 soalan sila pm sy.tq
 

sepet

Fun Poster
Joined
May 19, 2007
Messages
490
Reaction score
0
Points
10
BUMP....BUMP....:D:D:D
Cepat2.. selagi stok masih ada..:D
 

sepet

Fun Poster
Joined
May 19, 2007
Messages
490
Reaction score
0
Points
10
sesiapa yg no 1 berurusan dgn saya special price akan diberikan...
hehe barang ori beb..
 

MoshedFX

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
sy tulun up utk tuan tanah!! thread bumper!! ;)
 

selambeyaya

Super Active Member
Joined
Mar 29, 2008
Messages
5,101
Reaction score
13
Points
65
3 produk ni je ke yg ade? flip flop ade x?
 

sepet

Fun Poster
Joined
May 19, 2007
Messages
490
Reaction score
0
Points
10
sori bro..sy xupdate lagi barang ni..xsmpt..nt sy postkan ad barang nike made in malaysia utk pasaran japan pon saya akan postkan..ok..stkt ni reebok ni ad bnyk stok.
 

sepet

Fun Poster
Joined
May 19, 2007
Messages
490
Reaction score
0
Points
10
sori bro..sy xupdate lagi barang ni..xsmpt..nt sy postkan ad barang nike made in malaysia utk pasaran japan pon saya akan postkan..ok..stkt ni reebok ni ad bnyk stok.

flip flop??
 

sepet

Fun Poster
Joined
May 19, 2007
Messages
490
Reaction score
0
Points
10
bump bump
stock hanya tinggal 20 biji lagi utk back pack.
sesiapa intrested sila hubungi saya.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register