Tawaran Dari Pelabur..

Recommended Brokers


Sponsored Post

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,467
Reaction score
59
Points
120
tuan

saya wakilkan rakan sy , project marina island sanctuary
nak bina

- water theme park
- hotel
- dan beberapa lagi amenities

LA suma sudah dpt tuan .. sy prefer jumpa face to face sy bw owner project , tuan bw buyer .. set la mane2 tuan suke , hnya nak proof of fund sahaja dr pihak tuan .. needed fund dlam RM500 juta shaja .. if cun dua2 pihak ok , 1st april tahun 2016 trus kick start tuan .. projek swasta bukan kerajaan tuan

hubungi sy firdaus - 016. 3638460
Whattsap saya..

01132187680
 

anakin101

Active Member
Joined
Jun 28, 2013
Messages
1,317
Reaction score
7
Points
25
pm saya TT..ada duit sikit nak labur..xbyk dalam rm 200 je..pm saya segara
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,467
Reaction score
59
Points
120
Sesiapa berminat nk dapatkan fund untuk.projek..
Sila pastikan projek anda ready to kick off..

Yang kita ada ialah Investor drp China, Korea, Jepun n UK. Tapi semua yg kita adanya 99% suka kpa konsep BT. Atau dlm bahasa kasarnya heat n run. Kalau BOT mesti ada jaminan drp Kerajaan melalui Bond n lain lain yg d jadikan collecteral. Tapi kalau swasta kalau ada BG tulin barulah investor ni kejar owner tu. Tapi kalau ada projek paper aje tanpa government malaysia backup mereka tak pandang pun.
Sekian harap maklum.

[email protected]
Whattsap
01132187680
 

misneh

Junior Member
Joined
Apr 30, 2016
Messages
61
Reaction score
0
Points
6
Best juga ini. Ok kalau ada peluang nanti saya contact tt ya.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register