Tawaran Dari Pelabur..

Recommended Brokers


mraziz

Active Member
Joined
Sep 15, 2011
Messages
1,540
Reaction score
22
Points
25
Salam abam..klu beli saham Arsenal FC then take over club tu boleh x? kita sack asan then amek Guardiola..kita jual semua kayu2 dan nurse2 kat dlm tu..cane abam?
 
Sponsored Post

kasturi

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2006
Messages
13,525
Reaction score
3,270
Points
196
Tawaran dibuka kembali bg yg berminat..

Projek perumahan shja..
kos RM20j - RM300j.

Sila emailkn doc asas sperti project summary or project proposal untuk dinilai olh pehak funder..
Hantar dulu kpada sy n pastikan project dh ready..
Cuma tunggu fund sahaja..

Email: [email protected]
wasap: 011-32187680
bina dewan serbuguna kampus di pahang 10juta paymaster kptm atau renovation hukm 1.8 juta. boleh ke?
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,382
Reaction score
59
Points
120
Saya juga mahu project-project lain - yang besar aje. Kalau kurang daripada USD 1 Billion, saya juga ada Maincon - tapi bukan dari CHINA - dari Singapore. Tapi mesti dah ada PAY MASTER, BAYARAN mesti PROGRESS dan tak ada langsung unsur-unsur UPFRONT. Kalau ada sila maklumlah.
 

uncleazrich

Super Active Member
Joined
Sep 7, 2009
Messages
5,329
Reaction score
145
Points
73
tn kami tgh run projek baja suburmax kelapa sawit
tanpa bahan kimia 100% semulajadi.
produk nisudah 8tahun eksport luar negara.skrg kami dptkan
congsignment dr kilang utk beri harga ekonomi kpd peneroka kelapa
sawit yg sedang meraung dgn kos meningkat baja dan penurunan hasil sawit
Produk ini mesra alam dan mampu mmperbaiki kerosakan tanah dan pokok
disebabkan pengunaan baja kimia yg lama.Hasil kepala sawit nnti
amat mmberangsangkan 1 ekar dari 300kg boleh meningkat ke 1.5tan
kami sdg buat satu proposal perlukan loan RM500k yg akan dihtr ke TEKUN nnti
Tujuan beli bbrapa 4wheeldrive utk build team pembajaan dan monitoring
ke ladang kelapa sawit.sebab orang kampung dah malas nak baja sekrang ni
kami beri 2 dalam satu ..baja dan perkhidmatan pembajaan.
JIka tn berminat dengan proposal ini..kita boleh jumpa
untuk kami bentangkan proposal kpd tn nnti.cuma nnti setkan masa dan lokasi.tq
 

xxxdaus

Freshie
Joined
Feb 29, 2016
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
tuan

saya wakilkan rakan sy , project marina island sanctuary
nak bina

- water theme park
- hotel
- dan beberapa lagi amenities

LA suma sudah dpt tuan .. sy prefer jumpa face to face sy bw owner project , tuan bw buyer .. set la mane2 tuan suke , hnya nak proof of fund sahaja dr pihak tuan .. needed fund dlam RM500 juta shaja .. if cun dua2 pihak ok , 1st april tahun 2016 trus kick start tuan .. projek swasta bukan kerajaan tuan

hubungi sy firdaus - 016. 3638460
 

xxxdaus

Freshie
Joined
Feb 29, 2016
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
ade lg satu pojek tuan , nak fund RM5 bilion .. nak buat 25,000 unit rumah di bandar baharu kedah under skim perumahan prefer 1 malaysia (myhome)
for more detail .. wassap sy

016.3638 460
 

AdamIsyah

Active Member
Joined
Jun 12, 2014
Messages
1,200
Reaction score
1
Points
25
saya xmau fund tt saya mau derma sahaja.. 2.6milion.. acaner..??
 
Sponsored Post
Top
Log in Register