Tawaran Dari Pelabur..

Recommended Brokers


ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,382
Reaction score
59
Points
120
Assalam & Salam Sejahtera...

Mulai saat ini saya menawarkan peluang kepada rakan2 CG diluar sana, jika ada Rancangan Projek Mega bolehlah PM saya untuk berurusan... Pihak pelabur sedia membiayai projek yang bernilai lebih dari USD100juta...
fund ini adalah charity fund... bukan black money ok...
Yg pasti tiada interest... Jadi kepada pihak yg bermnat perlu sediakan proposal projek untuk dinilai oleh wakil pelabur kami... Jika pelabur melihat projek anda ini vible, pihak kami akan memanggil anda utk meeting yg seterusnya.. sama ada anda berjaya atau pun tidak.... Jd jgn lepaskan peluang keemasan ini, mana tahu anda adalah org yang kami cari...

Sekian setakat ini dahulu...
Jika ada sebarang soalan, akan saya cuba jawab dgn sebaik mgkin.... Harap maklummm... :)
 
Sponsored Post

geniusasset

Fun Poster
Joined
May 12, 2011
Messages
531
Reaction score
29
Points
20
jenis projek ? PFI? or mesti paymaster dari kerajaan?
 

geniusasset

Fun Poster
Joined
May 12, 2011
Messages
531
Reaction score
29
Points
20
ada la beberapa projek mega..
ada gak la beberapa funder...
tgk tnc funder mcm mana...

tt, bole tahu ofis funder tt kat mana? yg kat m'sia ler...
mana le tahu sama plak ke ngan 2-3 funder yang saya pernah jumpa...
tak payah spesifik alamat pun tak apa...
contoh : ofis area bukt bintang, or kat jalan TAR, or kat Bangsar or etc...
 
Last edited:

RajaDiamond

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Aug 30, 2008
Messages
5,688
Reaction score
8
Points
65
MCM MANA KO DAPAT Thanked 4,294,967,295 Times..

MAAF MEREPEK JAP
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,382
Reaction score
59
Points
120
Kepada yg PM saya maaf x sempat nak jawab semua PM anda...
Insyallah jika ada masa nanti sy cuba balas...
Untuk makluman semua projek tk kisah...
tp jika dpt projek tersebut lebih kepada kemasyaratan....
Maksudnya dapat memberi peluang kerja kepada ramai org...
Tidak lah lebih kepada dimonopoli oleh pihak tertentu shaja...
Sebagai cth projek sperti oil n gas pun ok..
pembangunan pun ok...
pelancungan juga ok..
Dll...

Sesiapa pun boleh cuba, tetapi hendaklah sudah lengkap mempunyai Rancangan PLAN PERNIAGAAN... Baru boleh kita bersemuka berbincang tentang projek tersebut....
 

geniusasset

Fun Poster
Joined
May 12, 2011
Messages
531
Reaction score
29
Points
20
Kepada yg PM saya maaf x sempat nak jawab semua PM anda...
Insyallah jika ada masa nanti sy cuba balas...
Untuk makluman semua projek tk kisah...
tp jika dpt projek tersebut lebih kepada kemasyaratan....
Maksudnya dapat memberi peluang kerja kepada ramai org...
Tidak lah lebih kepada dimonopoli oleh pihak tertentu shaja...
Sebagai cth projek sperti oil n gas pun ok..
pembangunan pun ok...
pelancungan juga ok..
Dll...

Sesiapa pun boleh cuba, tetapi hendaklah sudah lengkap mempunyai Rancangan PLAN PERNIAGAAN... Baru boleh kita bersemuka berbincang tentang projek tersebut....
owner mmg sdg mencari bro....
byk peluang pekerjaan yg akan dibuka pada penduduk setempat,
jenis projek PFI melibatkan Perladangan , penternakan , pemasaran , penyembelihan skala besar,
dll.....

tapi yg pasti bukan lembu... hehehehe....


pelan perniagaan / surat sokongan / surat berkaitan ; semua dah ada.

Funder yang sesuai je belum ada.
Bole tembus pada funder tak utk perbincangan project owner dgn funder?
if bole tembus , sng keje......
1st meeting terus project owner ( decision maker ) QnA dgn Funder ( also decision maker )...
bole?
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register