BTC USD 64,283.2 Gold USD 2,320.95
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Tauke percetakan di cari - report printing - tawaran dibuka hanya sebulan

fsqtrading68

Active Member
Messages
1,182
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,182
Reaction score
15
Points
25
aku ngah siapkan design projek annual report 1 company ni, memandangkan job ngah byk, aku ingat nak sub projek printing ni kat geng2 CG (bumiputera) terlebih dahulu...pada mana geng2 CG yang minat leh bg sebut harga rasmi ngan maklumat penuh sykt anda (nama,alamat,no.telefon,emel,person in charge)....aku perlukan sebut harga yang terbaik dan berpatutan.keutamaan untuk tauke/geng/bos area lembah klang, luar lembah klang, nak try pun leh, leh buat contact2 baru...

spec seperti di bawah ni


1.Kuantiti-700 naskah (Bahasa Melayu) / 300 naskah (english)

2.Jumlah Muka surat - (100 – 140 muka surat)

3.Jenis Kertas:-

i)Kulit - Art Card 260 gm

ii)Isi Dalam - ArtPaper Glossy 157 gm

iii)Finishing Cover -Matte Lamination /UV Spot

4. Saiz Kertas - A4

5. Percetakan
i)Kulit - Bergambar, berwarna penuh ( 4 colors) dan berlogo

ii)Isi Dalam - Bergambar, berwarna penuh (4 colors)


sebutharga tu bolehlah diemel kat [email protected] , leh gak call aku kat 0162550236 (daniel)


payment akan dibuat oleh sykt aku based pd 50% upfront + 50% after job done..
 
Last edited:
Sponsored Post

salam bro..

ari tu adik aku dah hantaq quotation sama cam nie..so apa citer dia..

nak tau gak respond..as adik aku kata..tak dak apa2 respond dari hang..

wassalam..




tawaran masih dibuka atau ditutup ni...
minta tolong tt updatekan.
jgn di biarkan orang yg hantar qoutation tertunggu2 jawapan.
noticekan disini samada sudah ditutup,sudah dpt subcon atau dll.....
:)paid dan elakkan :(scam
thx
 
tq for the comment, just nak add info, kepada geng2 CG yg htr quotation kat email aku [email protected], sila highlightkan yg anda adalah geng CG, akan diupdate geng2 yang htr quotation kpd sy...:)cgrock

tawaran masih dibuka atau ditutup ni...
minta tolong tt updatekan.
jgn di biarkan orang yg hantar qoutation tertunggu2 jawapan.
noticekan disini samada sudah ditutup,sudah dpt subcon atau dll.....
:)paid dan elakkan :(scam
thx
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register