Taska / Pengasuh di Damansara Perdana

CG Sponsors




spellbinder

Active+ Member
Joined
Feb 2, 2011
Messages
3,665
Reaction score
25
Points
30
kat damansara perdana area desa temuan tu kan ada taska Dr.Z...selain tu ada gak taska i-play..dulu wife keje kt taska i-play..skrg dh benti dah..
ada juga tgk feedback kt forum2..mmg bagus 2 tempat ni..tp over budget la...huhu

Dl sy hntr anak org jaga di blok A. Org tu jg mmg bagus, tahan la jgk 3-4 tahun. Tp kat rumah org tu x bnyk budak, akibatnya sy tgk anak sy ni jd introvert skit, kurang bergaul dgn org...last2 pengasuh tu pregnant plak,dia nk berenti jg budak,so berenti la hntr anak situ.

Lps tu hntr anak p tadika hasanah, dekat petronas sungai penchala tu...alhamdulillah, cikgu yg jg tu pn elok, anak sy pn suka p situ, dh pandai berkawan,bercakap dgn org, abc n nombor dh bole skit2, mengaji n doa dn mcm2 lg la...cumanya kt situ mahal la...tp xpe la, sy dn isteri senang hati tggl anak, anak2 pn alhamdulillah, berkembang elok je, xpe la byr mahal skit.
sorry la, sy tak familiar sgt area sana..dekat tak tadika hasanah tu dgn pj trade centre atau flora?kalau tak kebratan leh tau berapa yurannya ek?
 
Sponsored Post

whiplash

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2010
Messages
166
Reaction score
1
Points
15
Tempat tu dekat 2km dr flora, 10 min sy hntr naik moto....skrg ni hntr 2 anak dekat rm700..dgr cite tahun depan naik harga lagi..
 

akuinsaf

Fun Poster
Joined
May 5, 2011
Messages
102
Reaction score
0
Points
10
Saya hantar anak dekat flora damansara blok F. Reen namanya..boleh try contact..0194180161.. dah setahun dah...ok aje..anak saya pandai menyanyi n bergaul dah.. taska damia pintar. rasanya dekat blok F tu ada 2 taska tapi lain2 tingkat.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register